• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. Ayda Cinsiyet Kesinleşir Mi?

pikacu76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
26
9
86
Arkadaşlar ben 3.ayımda doktora gittim ve doktor bana kesin değil ama %60 erkek dedi.Sonra 4.ayda başka bir doktora gittim ve bana kız dedi hemde kesin kız dedi.Sizce kesin kız mı,değişebilir...:nazar:

valla bilemedim kötü şimdi biri öyle diyor biri böyle ben kızımda 4 aylıktım doktor kız dedi ve kiz oldu şimdi de 3 aylık hamikeyim cinsiyetini daha öğrenemedik bakalım kızmet olmazsa 5 aylıkken git bakalım ne diyecek o zamanda kız derse tamam kızdır

kız denilen bebekler 5. aydan sonra erkek olabiliyor ama erkek denilen bebekler ( eğer göbek kordonu falan karıştırılmadıysa ) değişmiyor. hayırlısını dilemek lazımm

erkek görüleni kız diye değiştirdiyse kordonuyla ilgili bir durumdur.Kızın olması muhtemel,Rabbi'm sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.:16:

Tşk ederim arkadaşlar.Tabiki rabbim hayırlısını versin.Önerim kesinleşmeden yani 4.aydan önce cinsiyet tahmini istemeyin :nazar:

aynı durum bir önceki hamileliğimde benimde başıma geldi erkek dedi dr um erkek diye sevdik 1 ay sonraki kontrolümde kesin kız dedi ve kızım oldu rabbim hayırlısı neyse onu versin erken haftada yanılma payı çok yüksek genital tuberkül çok benziyor kız ve erkek bebekte

merhabalar banada devlet hastanesindeki bir doktor %90 erkek dedi ama benim doktorum 9 mayısda söyleyecek inanamıorum oğlan die bir türlü bakalım.

Erkekte yanılabiliyorlar ama kız da yanılmıyorlar diye duydum. İlk gebeliğimde 4. ayım dolmamıştı daha kız dedi. Kızım oldu. Şimdi gene aynı haftalarda kız dedi. Şaşmaz diye umuyorum.

doğuma kadar kız denilip , doğumda erkek olan iki tane yakın tanıdığım var.

bu birazda doktora ve usg cihazına bağlı sanırım
ben 4 aylıkken doktor kız dedi 5. ayda tekrar sorduk alışveriş yapıacaz kesinmi dedik :)
evet kız dedi hatta bak buda vajinası dedi
ve kızım oldu allah hazyırlısını versin

doğuma kadar kız denilip , doğumda erkek olan iki tane yakın tanıdığım var.

Gercekten mi? Hastane olarak nerelere gitmisler merak ettim. Biliyor ve paylaşırsan sevnirim. Detaylı ultrasona da girmemisler. Çok şaşırdım. Detaylı da her damar çıkıyor, organlar zaten bariz belli oluyor.

11 haftalıkken drum bana erkek dedi 9.ayıma girdim hala erkek ilk başta banada salladı gibi gelmişti ama adam kendine güvenmese 11 haftalıkken söylemesemde olur der söylemezdi
kanal d deki doktorum programındaki aytuğ hocanın asistanı bakmıştı adamlar prof gerçekten harikalar

Back
X