- 28 Kasım 2014
- 694
- 762
- 33
- 37
- Konu Sahibi Yakamoz5424
arkadaslar bu aylarda kanaması olup bebegını sag saglım kucagına alanlar ne gibi sureclerden gectınız bılgı verır mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canim benim ikinci gebeligim ikizdi ilk 3 ayi kanamali gecti ve coook kusmali doktora cinsiyetini ogrenmye gittim olmusler karnimda.arkadaslar bu aylarda kanaması olup bebegını sag saglım kucagına alanlar ne gibi sureclerden gectınız bılgı verır mısınız?
Var canim benim ikinci gebeligim ikizdi ilk 3 ayi kanamali gecti ve coook kusmali doktora cinsiyetini ogrenmye gittim olmusler karnimda.
1 yil sonra tüp bebek ikiz hamile kaldim neredeyse 5. Ayi bitirdik kanamayla ben ise hic gitmedim hep yattim.
Protestan hem agizdan aldim hemde alttan kullandim.
Her kanamada bebeklerime bisey oldu diye hastaneye gittim elhamdulillah olmadi.
Sizinde bebegine inşallah bisey olmaz.
Maşallah Allah bagıslasın boyle haberler alınca mutlu oluyorum. Darısı basıma ınsallahAnnemin olmuştu kardeşime gebeyken üstelik kan yere damlayacak şekilde 4-5 aylik vardi sanıyorum ki. Hatta pıhtı geldi kocaman dedi ömrumden omur gitmişti o gece. 2 gece hastanede istrahat etti. Bol bol dinleneceksn diye öğüt aldı. Şuan 3 yaşına girmek üzere minik kardeşim :)
Cok tesekkur ederım evet calısmıyorum zaten o yuzden sıkıntım yok bol bol dınlenıyorum.En bastan kanamalı gebeliğim oldu,progestan pruloton surekli kullandim.Sanirim stres yorgunlukla da erken dogum yaptim sancin olmadigi surece korkma ve bolca dinlen...saglikli dogumlar...
Evet kanamalarım genelde bır seye cok uzuldugumde oluyor ya da denk gelıyor . Hemen hemen 20 günde 1 oluyordu bu sefer uzadı bıraz arası ama yine tekrarladı. Haklısınız Allah ne yazdıysa o . Tesekkur ederımKendini üzecek şeylerden ve stresten de uzak dur. Allah ne yazdıysa o olacak. Kanama sıklığı ne?
Amin, sikinti stres ve yorulmaktan kaçının imkanınız varsa bol bol dinlenin hayırlısıyla bir sikinti olmaz inşallah .Maşallah Allah bagıslasın boyle haberler alınca mutlu oluyorum. Darısı basıma ınsallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,kasılma olmamasi icin bolca dinlenin ve iliskiye ara verin...Cok tesekkur ederım evet calısmıyorum zaten o yuzden sıkıntım yok bol bol dınlenıyorum.
Rabbim kimseyi evladi ile sinamadin cok zor cok aglamistim.Elhamdulillah şimdi var 3 tane çocuğum.Icinizi ferah tutun inşaallah sagliklu sıhhatli bebisinize kovusursunuz.cok uzuldum ölüm sebepleri neydi ? Cok şükür ki yıne ıkız gebelık ve kucagınıza almıssınız . Cok tesekkur ederım güzel dıleklerınız ıcın . Allah bagıslasın evlatlarınızı