4. Ayda kanama

Yakamoz5424

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
694
762
33
37
arkadaslar bu aylarda kanaması olup bebegını sag saglım kucagına alanlar ne gibi sureclerden gectınız bılgı verır mısınız?

Bolca dinlen ,ilişki yaşama ve doktor iğne hap verdiyse kullan canım. Kanaman az mı çok ve ne renk? İnşallah sağlıkla alırsın kucağına,hayırlısı olsun.

Tabiki var. Ben yaşadim. Hatta çoğu arkadaşım yaşadı. Progestan kullandim ve rapor istirahat verdi doktor. Zamanla geçti. Heralde doktora gitmissinizdir. Kanamanın şiddetine bağlı olarak en doğru tedaviyi yapacaktır.

Tesekkur ederim Balcicekk33 Balcicekk33 ve Y Yavrusum . Benim kanamalarim
Basindan beri oluyor aslinda bildiginiz taze kan birden bosaliyor ayaktayken sonra kahverengiye donuyor kesiliyor . Bu sefer ara vermis olmamisti bitti gitti sandim ama tekrardan ayni sekilde oldu . İnsallah bir sorun cikmaz

Doktor ne diyor? Kanama elbette normal bir durum değil. Ama kanama geçirip sağlıklı bir şekilde doğuran da çok kadın var. benim annemin de 9 ay kanaması olmuş ve abim doğmuş. Kanamalarda da dokrora git, hele pıhtı gelirse acile git canım. İnş. sağlıkla doğsun bebiş. İlk mi?

Benim kanamam iki aya yakın sürdü istirahat verdi doktor ama ben hareketli bir insan olduğumdan çok dikkat ettiğim söylenemez hiçbir problem olmadan doğum yaptım şükür.

arkadaslar bu aylarda kanaması olup bebegını sag saglım kucagına alanlar ne gibi sureclerden gectınız bılgı verır mısınız?
Var canim benim ikinci gebeligim ikizdi ilk 3 ayi kanamali gecti ve coook kusmali doktora cinsiyetini ogrenmye gittim olmusler karnimda.
1 yil sonra tüp bebek ikiz hamile kaldim neredeyse 5. Ayi bitirdik kanamayla ben ise hic gitmedim hep yattim.
Protestan hem agizdan aldim hemde alttan kullandim.
Her kanamada bebeklerime bisey oldu diye hastaneye gittim elhamdulillah olmadi.
Sizinde bebegine inşallah bisey olmaz.

Balcicekk33 Balcicekk33 tesekkur ederim
Canim evet hemen doktora gidiyorum cunku aniden oluyor . Doktor bazen plasentayla alakali kanamalar olabiliyor diyor . Evet ilk gebeligim . Cok tesekkur ederim . _masumane_ _masumane_ cok sukur saglikla dogmus insallah benimde oyle olur tesekkur ederim

Var canim benim ikinci gebeligim ikizdi ilk 3 ayi kanamali gecti ve coook kusmali doktora cinsiyetini ogrenmye gittim olmusler karnimda.
1 yil sonra tüp bebek ikiz hamile kaldim neredeyse 5. Ayi bitirdik kanamayla ben ise hic gitmedim hep yattim.
Protestan hem agizdan aldim hemde alttan kullandim.
Her kanamada bebeklerime bisey oldu diye hastaneye gittim elhamdulillah olmadi.
Sizinde bebegine inşallah bisey olmaz.
:( cok uzuldum ölüm sebepleri neydi ? Cok şükür ki yıne ıkız gebelık ve kucagınıza almıssınız . Cok tesekkur ederım güzel dıleklerınız ıcın . Allah bagıslasın evlatlarınızı

Annemin olmuştu kardeşime gebeyken üstelik kan yere damlayacak şekilde 4-5 aylik vardi sanıyorum ki. Hatta pıhtı geldi kocaman dedi ömrumden omur gitmişti o gece. 2 gece hastanede istrahat etti. Bol bol dinleneceksn diye öğüt aldı. Şuan 3 yaşına girmek üzere minik kardeşim :)

En bastan kanamalı gebeliğim oldu,progestan pruloton surekli kullandim.Sanirim stres yorgunlukla da erken dogum yaptim sancin olmadigi surece korkma ve bolca dinlen...saglikli dogumlar...

Annemin olmuştu kardeşime gebeyken üstelik kan yere damlayacak şekilde 4-5 aylik vardi sanıyorum ki. Hatta pıhtı geldi kocaman dedi ömrumden omur gitmişti o gece. 2 gece hastanede istrahat etti. Bol bol dinleneceksn diye öğüt aldı. Şuan 3 yaşına girmek üzere minik kardeşim :)
Maşallah Allah bagıslasın boyle haberler alınca mutlu oluyorum. Darısı basıma ınsallah

En bastan kanamalı gebeliğim oldu,progestan pruloton surekli kullandim.Sanirim stres yorgunlukla da erken dogum yaptim sancin olmadigi surece korkma ve bolca dinlen...saglikli dogumlar...
Cok tesekkur ederım evet calısmıyorum zaten o yuzden sıkıntım yok bol bol dınlenıyorum.

Kendini üzecek şeylerden ve stresten de uzak dur. Allah ne yazdıysa o olacak. Kanama sıklığı ne?
Evet kanamalarım genelde bır seye cok uzuldugumde oluyor ya da denk gelıyor . Hemen hemen 20 günde 1 oluyordu bu sefer uzadı bıraz arası ama yine tekrarladı. Haklısınız Allah ne yazdıysa o . Tesekkur ederım

:KK43: cok uzuldum ölüm sebepleri neydi ? Cok şükür ki yıne ıkız gebelık ve kucagınıza almıssınız . Cok tesekkur ederım güzel dıleklerınız ıcın . Allah bagıslasın evlatlarınızı
Rabbim kimseyi evladi ile sinamadin cok zor cok aglamistim.Elhamdulillah şimdi var 3 tane çocuğum.Icinizi ferah tutun inşaallah sagliklu sıhhatli bebisinize kovusursunuz.
Bi sebeb soylemedi doktorum.

Back
X