2010'dan beri adet görmeye başladım. Kendimi bildim bileli hep bi gecikmeli regl olmuşumdur. Ara ara 3 ay, 2 ay, 5 ay regl olmadığım dönemler oldu. Geçen sene benim için düzene giren adetim (her ay 10 gün gecikmeli de olsa) ekim ayının 18inde son reglimden beri hala regl olmadım. Evliyim ve hamile olabileceğimi düşündüm fakat belirli aralıklarla test yapmama rağmen hamileliğim negatif çıktı. Daha öncesinde POS teşhisi konulmuştu. Kendimi bildim bileli de kilolu biriyim. Şu an 90-95 arası bi kilodayım. Çocuk sahibi olmak istiyorum ve adet göremeden kalamayacağımı biliyorum çünkü yumurtlama olmayınca hamile kalmam imkansız. Hangi doktora gitsem hepsi kilo ver diyip geri yolladı. Kilo vermek dışında başka çözümü yolu yok mudur bunun? Ya da hamile kalmak için doktora ne diye gitmeliyim almam gereken takviye veya yapmam gereken bi şey var mı? Kilo vermek için diyete başladım fakat kadın doğum için asla randevu bulamıyorum. Napmam lazım lütfen bilen veya başına gelmiş biri bana açıklama yapabilir mi yardımcı olabilir mi? Çocuk sahibi olmak istiyorum