4 aylık Bebeğim var ve günüm geçti

rbyk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2025
28
13
3
22
Lohusalıktan sonra iki kere adet oldum günüm hiç geçmez geçtiğinde hamile kalmıştım zaten şimdi de geçti ama test negatif bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Doğumdan sonra kadın doğuma gitmeye korkuyorum açıkçası dikişlerim çoktu korkuttu beni biraz
Kızlar benim de son adet tarihim 8 Haziran 30 Haziran'da kan vermiştim negatifti ama son 2 gündür şiddeti belirtileri hissediyorum pazartesi günü tekrar kan versem mi yoksa beklesem mi bugün döngüm'ün 28. günü genelde 30 31 günde olur ama geçen ay 27 gün olmuştum 1 ocak'ta da bir düşük yaşamıştım ondan önce reglim 28 gün doldurdu düşükten sonra 30'lara çıkmıştı doktorum da 6 ayda toparlayacağımı söylemişti bu ay ile itibarıyla 6 aya girdim eğer döngüm düzeldi ise yarın ve sonraki günleri gecikme sayacağım sizce ne yapmalıyım

Kızlar benim de son adet tarihim 8 Haziran 30 Haziran'da kan vermiştim negatifti ama son 2 gündür şiddeti belirtileri hissediyorum pazartesi günü tekrar kan versem mi yoksa beklesem mi bugün döngüm'ün 28. günü genelde 30 31 günde olur ama geçen ay 27 gün olmuştum 1 ocak'ta da bir düşük yaşamıştım ondan önce reglim 28 gün doldurdu düşükten sonra 30'lara çıkmıştı doktorum da 6 ayda toparlayacağımı söylemişti bu ay ile itibarıyla 6 aya girdim eğer döngüm düzeldi ise yarın ve sonraki günleri gecikme sayacağım sizce ne yapmalıyım
Sen kan ver için rahat etsin umarım güzel haber gelir 🤗

Aşkım Bir hafta önce kan verdiğim için bir hafta sonra tekrar aynı doktora gidip kan vermeye çekiniyorum o yüzden fikirlerinizi sordum Bir de varsa eğer çıkmama ihtimali olabilir mi bir daha bir daha doktora gitmek istemiyorum
Normal benim kuzenimin de kanda çıkmadı ama kese göründü olma ihtimali var yani

Emziriyor musunuz? Emzirme döneminde bu dalgalanmalar olabiliyor. Daha az emzirmek regl olmak demek daha çok emzirmek arayı açmak anlamına geliyor

Sonucu bize de söyle bari inşallah gönlünce olur 🥰
Söylerim canım ama varya bugün o kadar yoğun karın ağrısı yaşadım ki ben bu ağrıyı anca adet olunca çekerdim göğüslerimde sızlıyor hala bel ağrılarım var bacağıma da vuruyor ağrısı bazen ve ben genelde regl olacağım zaman ishal olurum şuan tam tersi kabızlık yaşıyorum bunlarda belirti sayılır mı acaba

Söylerim canım ama varya bugün o kadar yoğun karın ağrısı yaşadım ki ben bu ağrıyı anca adet olunca çekerdim göğüslerimde sızlıyor hala bel ağrılarım var bacağıma da vuruyor ağrısı bazen ve ben genelde regl olacağım zaman ishal olurum şuan tam tersi kabızlık yaşıyorum bunlarda belirti sayılır mı acaba
Kabızlık belirtiydi sanki ya bir de çok lavaboya çıkma falan vardı sanki

Doğumdan sonra daha 4 ay geçmiş önceki gibi hiç gecikmezdi filanı baz almayın düzene girmesi briaz zaman alır negatif çıktıysa endişelenmeyin

Back
X