- 22 Ocak 2016
- 1.079
- 831
- 43
Ekim ayinda dogum yaptim ve hala adet gormedim. Gecen pazartesi esimle birlikte olduk (erken bosalma problemi var esimin)
Beni hic dinlemeyen onlem almayan biri... o kadar dedim ben emzirdgm icin korunamiyorum sen korun dedim kac kez uyardim ama nafile sakalasircasina zorla benimle birlikte olmaya calisiyor .. artik ben sogudum zaten hicbir iliskide ne istek duyuyorum ne de mutlu oluyorum... zaten esimle bu konuda cok sikintiliyim
su an cok zor durumdaym hep onun yuzunden
yeni dogum yaptim ya tekrar hamileysem
iliskiden 18 saat sonra ovalasyon testi yaptim adet olmadim ama yumurtlama doneminde.miyim onu ogrenmek istedim negatf cikti ama ben supheleniyorum ilk hamileligmde.ki belietiler var adet sancisi gibi sanci oluyo ve akinti geliyo... ilk hamileligmdede akinti cok olmustu.. sanki hamileymisim gibi hissediyorum
esimle surekli kavga ediyorum.. bebegim cok kucuk sutten kesmek zorunda kalcam boyle bisey varsa ve daha yeni dogum yaptim ayni seyleri bu kadar kisa surede yasayacak gucum yok
zaten dogum yaptigmdan beri uykusuzum bebek bakmak cok zor
bi de sezeryanla dogum yapmistim
dogustan tek tupluyum ama ilk bebegime de ilk denemede hamile kalmistim. Kan testi yaptircam carsamba gunu
sonuctan korkuyorum acikcasi 
Beni hic dinlemeyen onlem almayan biri... o kadar dedim ben emzirdgm icin korunamiyorum sen korun dedim kac kez uyardim ama nafile sakalasircasina zorla benimle birlikte olmaya calisiyor .. artik ben sogudum zaten hicbir iliskide ne istek duyuyorum ne de mutlu oluyorum... zaten esimle bu konuda cok sikintiliyim

su an cok zor durumdaym hep onun yuzunden