• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylik bebekle yurtdisina ucak yolculugu yapan varmi ?

PaPAtyaOrj

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
1.199
182
123
Kizim 4 aylik ve turkiyeye gitmeyi istiyoruz 1 gunde toplamda 5 saat surecek olan 2 farkli ucaga binmemiz gerekli.
Ve baska ulke baska insanlar baska hava durumu oldugundan hava degisikligi gibi nedenlerden kizimin hastalanmasindan korkuyorum.
Ucak yolculugumuzda ve turkiyeye vardiktan sonra nelere dikkat etmeliyim ki kizimi hastaliktan koruyayim ?
Ve en önemlisi gitmeli miyim :KK43:
önumuzdeki seneye ertelesem bile daha zorlaniriz diye dusunuyorum emekliycek ilk adimlarina baslayacak zapt etmek daha zor olacak.

bi kac aylik bebekle ucak yolculugu yapan cok kisi var. bence daha rahat olur , 1 2 yaslarinda cocuk sıkılır huzursuzluk verebilir diye dusunuyom. benim ufak kardesimde bebeken bi kac kez ucak yolculugu yaptik yol boyunca uyudu tatildede hastalanmadi biseyden rahatsiz olmadi ama tabi bebekten bebege degisir.

Sanki aynı konuyu okumuştum burda. Neydi isvecden istanbula ordan adanaya ordanda otobusle mersinemi gitcekti. Ve altinda tomarla pozitif yorum vardi. Eger bebeğinin bir saglik sorunu yoksa, doktorun izin verdiyse, iniste ve kalkista Bebeğini emzirmek, biberonla beslemek veya emzik vermek ile cenesini acip kapamasini sağlayarak basinctan dolayi kulak cinlamasini durdurursan bi sakinca yok ki bence. Baska ülke baska insanlar diorsun mevsim falan diyorsun da sen annesisin yaninda olucaksin. Sen nasıl giyiniyorsan ona da oyle giydir tamm. Hiçbir şey olmaz. Su çocuklari bahane edip hayattan geri kalmayin. Turistlere bakin biraz iki aylik bebekler havuz basinda. Siz yanindasiniz ne olabilir? Olacaksa da zaten her yerde olur.

Ben de yurtdışında büyüdüm. Her sene uçakla gelirdik ve üç çocuktuk. Hepimiz küçüktük. Bebekken de gelip gitmişliğimiz var. Annem çok rahattık diyordu. Diğer konuda iniş ve kalkışlarda bebeği emzirirseniz basınçtan dolayı kulaklarında ağrı olmaz demişlerdi. Bunu yapın bence.

Neden yapılmasın
Millet 10 günlük bebeğini alıp tura çıkıyor
Bir bizim ülkenin insanında mı var bu çocuktan yana ödü kopma bilmiyorum

Kizim 50 gunluktu hollandadan turkiyeye geldim çok rahattım seninki baya büyük zorluk cekmezsin

Sanki aynı konuyu okumuştum burda. Neydi isvecden istanbula ordan adanaya ordanda otobusle mersinemi gitcekti. Ve altinda tomarla pozitif yorum vardi. Eger bebeğinin bir saglik sorunu yoksa, doktorun izin verdiyse, iniste ve kalkista Bebeğini emzirmek, biberonla beslemek veya emzik vermek ile cenesini acip kapamasini sağlayarak basinctan dolayi kulak cinlamasini durdurursan bi sakinca yok ki bence. Baska ülke baska insanlar diorsun mevsim falan diyorsun da sen annesisin yaninda olucaksin. Sen nasıl giyiniyorsan ona da oyle giydir tamm. Hiçbir şey olmaz. Su çocuklari bahane edip hayattan geri kalmayin. Turistlere bakin biraz iki aylik bebekler havuz basinda. Siz yanindasiniz ne olabilir? Olacaksa da zaten her yerde olur.
Onuda ben sormuştum :)
sözde geçen cumartesi gidicektim ama cesaret edemedim ve ya bu cumartesi yada hiç gitmiycem.
Kızımın gözünde virüs çıktı antibiyotiklerle atlattık çok şükür sigaradan uzak durması sigara içenlerin bile yaklaşmaması gerek ki virüs tekrarlamasın dedi doktor.
Annem babam sigara içiyor ama söz verdiler evin içinde içmemeye. Söz konusu Kızım olunca korkuyorum zarar görmesinden ama olumlu yorumları okuyunca biraz daha rahatladım

Neden yapılmasın
Millet 10 günlük bebeğini alıp tura çıkıyor
Bir bizim ülkenin insanında mı var bu çocuktan yana ödü kopma bilmiyorum
Bende bebeğim olunca kısıtlamam kendimi beraber gezeriz diyordum ama öyle olmuyormuş :( heleki bizim ordaki akrabaların bebeği ağlatarak sevmeleri aklıma geldikce korkmamak elde değil. Tabiki gelen geçene vermemeliyim

Onuda ben sormuştum :)
sözde geçen cumartesi gidicektim ama cesaret edemedim ve ya bu cumartesi yada hiç gitmiycem.
Kızımın gözünde virüs çıktı antibiyotiklerle atlattık çok şükür sigaradan uzak durması sigara içenlerin bile yaklaşmaması gerek ki virüs tekrarlamasın dedi doktor.
Annem babam sigara içiyor ama söz verdiler evin içinde içmemeye. Söz konusu Kızım olunca korkuyorum zarar görmesinden ama olumlu yorumları okuyunca biraz daha rahatladım

Allahım bu kadar olur:-D:-D konuyu okuyunca aklima direk o gelmisti. Ama orda herkes bolca yorum yazdi acio onu okuyun. Zaten fikriniz degismiyorsa bosa çıkmayın yola zehir olcak gibi. Zaten sanki sorduğunuz soruda sorun ucak yolculugu degilde asil vardiginiz yerdeki insanlarin bebeginizi sevmesi falan. Bence bu kadar sakinmayin. Gözünüze çöp batmasin. Bebk bu sevilior iste ne güzel. Elbette herkes sapur aupur yalap sap sevmez ama bazıları öyle yapiverior yani katlanmasi zor deil. Oyle yapinca hemen bi bahaneyle aliveirrsiniz kucagindan acikti alti pislendi die oljr biter.

Allahım bu kadar olur:-D:-D konuyu okuyunca aklima direk o gelmisti. Ama orda herkes bolca yorum yazdi acio onu okuyun. Zaten fikriniz degismiyorsa bosa çıkmayın yola zehir olcak gibi. Zaten sanki sorduğunuz soruda sorun ucak yolculugu degilde asil vardiginiz yerdeki insanlarin bebeginizi sevmesi falan. Bence bu kadar sakinmayin. Gözünüze çöp batmasin. Bebk bu sevilior iste ne güzel. Elbette herkes sapur aupur yalap sap sevmez ama bazıları öyle yapiverior yani katlanmasi zor deil. Oyle yapinca hemen bi bahaneyle aliveirrsiniz kucagindan acikti alti pislendi die oljr biter.
Valla en yakinimizda hergun görustugumuz halam var öyle sappur suppur öpen beni bile her öptgunde canimi yakar hala. Kaldiki bebekler ciglik cigliga kaliyor kucaginda kendide 70-90 kilo arasi olunca bayaa zorluyor insani :)
Sakinmamin sebepleri var kizim dogdugu gun gözunde virus cikti kör olma tehlikesi atlatti erken tedaviyle hallettik.
ilk ayinda ufurum duyulmasindan dolayi Kalbinde sorun cikti bu yuzdendir tedirginligim.

Back
X