4 aylık burnum hala kocamannnnn :(

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
Arkadaslar merhaba daha oncede bir cok kez konu actım belki hatırlayanlar vardır.
4 ay önce estetik oldum. Burun ucum kalın derili ve etliydi. Aynı zamanda sol tarafımda kemik eğriliği vardı.
Burnum cok fazla şişmişti önü top gibiydi ve burun ucumun sol tarafında bi çıkıntı vardı
Dediğim gibi 4. ayımdayım ve hiçbir değişiklik yok. Hala onu top gibi cok sert ve sol tarafındaki o cıkıntı değişmedi. Lütfen yardımcı olurmusunuz 4. aydan sonra değişme cok fazla olurmu o cıkıntı bu kadar zaman gemedi daha gecermi ve burnum boyle top gibi kalırmı. Takıntım gecsin diye oldugum ameliyat beni daha fazzla takıntılı hale getirdi :((

kalın deriliysen 1 yıla kadar sürer iyileşme sürecin ama genelde ilk 6 ay şekli neyse öyle kalır derler sadece şişlikler değişir

Benim 1 yil oldu ve hala odem devam ediyor ustelik ince deriliyim ve ince derinin daha hizli odemin gecti soylenir ona ragmen uc kisimda top gibi kaldi odem
Peki ödemle kıkırdak nasıl ayırt edilir..
Benim bi tarafta bombe gibi bişey kaldı ve cok kotu gorunuyor.

Merhaba. 3 hafta once burun estetigi oldum ben de. Kalin deriliyim ve su an burun ucum cok sis top gibi duruyo.Burnunuz ameliyattan beri nasil oldu ucundaki sislikler indi mi ?Tesekkurler simdiden.

Merhaba. 3 hafta once burun estetigi oldum ben de. Kalin deriliyim ve su an burun ucum cok sis top gibi duruyo.Burnunuz ameliyattan beri nasil oldu ucundaki sislikler indi mi ?Tesekkurler simdiden.
Şişlikler hala cok fazla var canım ama en önemlisi sekli bozuldu benim. Gİt gide şişlikler inince kuculcegıne daha cok genişledi ve buyudu. Yani sislikler farklı taraflardan indiği içinmi boyle oluyo bılmıyorum ama suan sekli beni cok üzmeye basladı. 4 ayda az bi zaman değil yani hiç kuculmuyo

Mrb canim. Odemin hizli atilmasi icin biseyler yapiyo musun? Mesela ben hergun 2 bardak maydonoz suyu iciyorum ve bol bol su icmeye calisiyorum.

canım ilk zamanlar yeşil cay falan içtim bol bol. Masajda yaptım yurudum falan ama pek etki etmedi acıkcası

Kalin derili oldugun icin odemlerin yavas atiliyodur. Sen yine bolca su ic bazi burunlarin tam seklini almasi 2 yil bile suruyomus sabretmemiz lazim baska yapcak pek bisey yok :(

Altı ay ile bir yıl arası bir iyileşme süreci var bu zamanlardan sonra gerçek yapı ortaya çıkıyor canım. Nerden biliyorum bende 8 ay sürmüştü canını sıkma bol bol su iç su cok önemli.

Arkadaslar merhaba daha oncede bir cok kez konu actım belki hatırlayanlar vardır.
4 ay önce estetik oldum. Burun ucum kalın derili ve etliydi. Aynı zamanda sol tarafımda kemik eğriliği vardı.
Burnum cok fazla şişmişti önü top gibiydi ve burun ucumun sol tarafında bi çıkıntı vardı
Dediğim gibi 4. ayımdayım ve hiçbir değişiklik yok. Hala onu top gibi cok sert ve sol tarafındaki o cıkıntı değişmedi. Lütfen yardımcı olurmusunuz 4. aydan sonra değişme cok fazla olurmu o cıkıntı bu kadar zaman gemedi daha gecermi ve burnum boyle top gibi kalırmı. Takıntım gecsin diye oldugum ameliyat beni daha fazzla takıntılı hale getirdi :KK43:(
benim 2 yıl olacak neredeyse ve ameliyattan sonraki fotoğraflarıma bakınca ne kadar değişmiş diyorum :) telaş yapma bence zamanla geçer ödemlerin

Back
X