4 aylık burun estetiği oldum, ancak ödemler hala inmedi kızlar :(

princesss34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
2
1
1
32
Kızlar merabalar. Ben 4 ay önce burun estetiği oldum, ancak burnumun yanlarındaki şişlikler bir türlü inmiyor. Masajımı hiç aksatmıyorum. Acaba kaldı mı bu ödemler yaa :( moralim çok bozuk bişey söyleyin lütfen :(

Kızlar merabalar. Ben 4 ay önce burun estetiği oldum, ancak burnumun yanlarındaki şişlikler bir türlü inmiyor. Masajımı hiç aksatmıyorum. Acaba kaldı mı bu ödemler yaa :KK43: moralim çok bozuk bişey söyleyin lütfen :KK43:
Doktor mu önerdi masajı yoksa sen kendin mi yapma gereği duydun cnm? Bi de rahat bi altı ayı bekle 6ay-1 yıla ancak oturuyomus burun .canını sıkma inşallah iner bi şey söylemek için henüz erken

Masajı doktor ilk alçı çıktığı günden beri önermişti. Günde istediğin kadar yapabilirsin dedi, masajın çok yararı olduğunu da belirtti. Burnumun iki yanında, böyle büyük bir sivilce çıkmış gibi şişlikler kaldı. burun ucu ile kemerin tam arası olan bölgede, burun çatısının hemen iki yanında. Biraz baskı uygulayınca içine giriyor, böyle kemik gibi değil. Ancak kalıcı olur mu bunlar çok endişeliyim :( masaj yapmaktan burun derim kıpkırmızı geziyorum, elimi bi türlü alamıyorum ordan çabucak insin diye :( sizde de oldu mu bunlar kızlar acaba?

Masajı doktor ilk alçı çıktığı günden beri önermişti. Günde istediğin kadar yapabilirsin dedi, masajın çok yararı olduğunu da belirtti. Burnumun iki yanında, böyle büyük bir sivilce çıkmış gibi şişlikler kaldı. burun ucu ile kemerin tam arası olan bölgede, burun çatısının hemen iki yanında. Biraz baskı uygulayınca içine giriyor, böyle kemik gibi değil. Ancak kalıcı olur mu bunlar çok endişeliyim :KK43: masaj yapmaktan burun derim kıpkırmızı geziyorum, elimi bi türlü alamıyorum ordan çabucak insin diye :KK43: sizde de oldu mu bunlar kızlar acaba?
Bak eğer doktor onerdiyse yap ama abartmadan yap..benim 14.gune girdim goruntuden memnunum fakat senin dediğin gibi benim de burnumun sol tarafinda kaşımin bitim yerinde elimde dokununca hafif bi çıkınti var kemik falan değil dıştan bakılınca hiçbi sıkıntı yok burnum daha şiş ben bunu ödeme bağladım çünkü doktorum burun sirtimin 6aya ineceğini söylemişti sen de şimdiden sıkıntı yapma. 6ayin bi dolsun gecmezse doktoruna sikayetini anlatirsin ben şahsen 6ayim dolmadan pek bi yorum yapmicam burnuma kolay bi ameliyat değil sonuçta.

merhaba benimde bugün 16.günüm burun ucum ve yanları çok şiş aslında 12.gün bandajları çıkarmaya giderken gayet ufak görünüyordu doktorum burun ıcını temızledikten sonra soguk havaya cıktım ve eve geldığımde kocaman bir bunum var dı, suan biraz inmiş durumda ama hala burun ucum kocaman gözüküyor , böyle mi kalcak diye çok endişeleniyorum, umarım iner ne diyorsunuz, endişelenmek için biraz erken mi?

merhaba benimde bugün 16.günüm burun ucum ve yanları çok şiş aslında 12.gün bandajları çıkarmaya giderken gayet ufak görünüyordu doktorum burun ıcını temızledikten sonra soguk havaya cıktım ve eve geldığımde kocaman bir bunum var dı, suan biraz inmiş durumda ama hala burun ucum kocaman gözüküyor , böyle mi kalcak diye çok endişeleniyorum, umarım iner ne diyorsunuz, endişelenmek için biraz erken mi?
Merhaba canım bunları dert etme inecek bandajdan sonra biraz şişiyor sonra inmeye başlıyor bunu günden güne fark edeceksin benim yavaş yavaş inmeye başladı günden güne fark ediyorum..Kafana takma kiminin hızlı kiminin yavaş yavaş iner.

Masajı doktor ilk alçı çıktığı günden beri önermişti. Günde istediğin kadar yapabilirsin dedi, masajın çok yararı olduğunu da belirtti. Burnumun iki yanında, böyle büyük bir sivilce çıkmış gibi şişlikler kaldı. burun ucu ile kemerin tam arası olan bölgede, burun çatısının hemen iki yanında. Biraz baskı uygulayınca içine giriyor, böyle kemik gibi değil. Ancak kalıcı olur mu bunlar çok endişeliyim :KK43: masaj yapmaktan burun derim kıpkırmızı geziyorum, elimi bi türlü alamıyorum ordan çabucak insin diye :KK43: sizde de oldu mu bunlar kızlar acaba?

Back
X