Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olamazsın, Dr git bence
Tsk ederim doktora gidemem onun için soruyorum evli değilim çünküOlamazsın, Dr git bence
Neyyyy4 aydir adet oluyorum hep test yapıyorum hepsi negatif gebe olabilirmiyim yardımcı olurmusunuz
4 aydır adet oluyorsan nasıl hamile olacaksın???4 aydir adet oluyorum hep test yapıyorum hepsi negatif gebe olabilirmiyim yardımcı olurmusunuz
Tsk ederim doktora gidemem onun için soruyorum evli değilim çünkü
4 aydir adet oluyorum hep test yapıyorum hepsi negatif gebe olabilirmiyim yardımcı olurmusunuz
İkizde olabilir biri kız biri oğlan : ))Olabilirsin doktora git cinsiyeti belli olmuştur
Yanlış anladın ailm duymasın dye gitmiyorum4 aydır adet oluyorsan nasıl hamile olacaksın???
Doktora sadece evli olanlarmı gider bu nasıl bi kafa yapısı pes yani
İkizde olabilir biri kız biri oğlan : ))
Ailen nerden duyacak doktorun arayacak hali yok herhaldeYanlış anladın ailm duymasın dye gitmiyorum
Yanlış anladın ailm duymasın dye gitmiyorum
Ben ailemle de gittim şükür kadın doğuma gidiyorum diye ay hamile mi demediler bunda utanılacak bişey yok gerçekten bu kadar değilYanlış anladın ailm duymasın dye gitmiyorum
Aynı kilodayim 4 aydır kilo almıyorum ama şüpheleniyorum4 aydır Adet oluyosun ve ısrarla test yapıyosun . Seni hamile olabileceğine inandıran şey neydi sadece merak ettiğim için soruyorum
Yanlış anlama ama sadece idarda değil göbeğinde bile çıkardı![]()