4 aylık hamile olup da yemek iştahı olmayanlar

nazlhan

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
17
0
16
Erzurum
4 aylık hamileyim ama ne yemek yiyebiliyorum ne canım birşey istiyo. sadece inanılmaz uyuyorum.ayrıca boğazımdaki balgam (4 ay boyunca) mahfetti beni.neler tavsiye edersiniz hiç bir bilgim yok.

ben de ayni durumdayim.17. haftamdayim ama kesinlikle yemek yiyemiyorum.kendimi zorlarsam cok cok az.sabah istahim daha acik oluyor,ama o da asiri degil yani.cok zor bir durum,halsiz de birakiyor insani.hicbirseye gucum kalmiyor sanki.

Selam canım, hiç yiyemiyor durumda değilim ama hala gerekli olan her şeyi yiyemiyorum. Çabuk doyuyorum, et-tavuk-balık zaten sıfıra yakın. Artık vitaminlere güveniyorum biraz ne yapayım. 20 gün önce gittiğimde doktor, merak etme biz sana dur artık yeme deriz dedi. Umarım öyle olur. İnşallah düzeliriz.

merhaba .ben de artık kendime dur artık yeme!! demek istiyorum. çünkü günlük hayatımı yaşantımı çok etkiledi.yorgunluk da cabası.inş.düzeliriz.

merhaba .ben de artık kendime dur artık yeme!! demek istiyorum. çünkü günlük hayatımı yaşantımı çok etkiledi.yorgunluk da cabası.inş.düzeliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…