4 aylık hamileyim ve bisey giyemiyorum çocuğum gelişemez diye korkuyorum .

Zeynepzeyneppp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
30
7
1
yumurtayi kaynamış asla yiyemiyorum hele ceviz aklıma gelince bile midem allak bullak oluyor genel olarak ta pek iştahım yok peynir de kırık kırık kendimi zorlayarak yiyorum bisey olur mu acaba çok korkuyorum . Mesela bugün omlet yaptim sabah salçalı ekmekle 2 dilim ekmek yedim sonra acıkınca 1 tabak yemek 2 elma 2 mandalina yedim sizce yeterli mi çok mu az

Olmaz canım bebegjn gelişimi geride kalır. Kendini zorlamalısın. Kaç kilosun gebelikten bu yana? Kaç kilo aldn

yumurtayi kaynamış asla yiyemiyorum hele ceviz aklıma gelince bile midem allak bullak oluyor genel olarak ta pek iştahım yok peynir de kırık kırık kendimi zorlayarak yiyorum bisey olur mu acaba çok korkuyorum . Mesela bugün omlet yaptim sabah salçalı ekmekle 2 dilim ekmek yedim sonra acıkınca 1 tabak yemek 2 elma 2 mandalina yedim sizce yeterli mi çok mu az
mide bulantınız yogunsa bu donem, yapacak birşey yok..
bulanti gecince et, sut, yogurt ve yumurta gibi protein dolu yiyecekler yersiniz

Hiçbirşey olmaz sıkıntı yapmayın. 9 ay kustum. Kimi günler aç gezdim. Neyi nasıl yiyebiliyorsanız öyle yiyin. Bebek sizin vitamininizden besleniyor bebişe bişey olmaz siz biraz halsiz düşersiniz.

54kiloydum sonra hamile kaldığımda ilk ay 6 kilo verdim 48e düştüm suan 2 aydir 50 kiloyum
Canim çok düşük benim gorumcem de şuan hamile bugün kontrolüne gittik 53 kilo ve dr bebegin olması gerektiğinden daha zayıf ve küçük dedi kesinlikle yumurta süt ve süt ürünleri ve sol sık yemesini söyledi çok önemli şeyler bunlar bebegin gelişimi için

54kiloydum sonra hamile kaldığımda ilk ay 6 kilo verdim 48e düştüm suan 2 aydir 50 kiloyum
Bu arada gebelikte 4 kilo verdim 2 kilo aldım Doğuma öyle girdim. Herhangi bir gelişim geriliği de olmadı. Doktorum 16 kilo veren hastam var gebelikte rahat ol demişti. Kendinizi zorlayın ama çokta kasmayın

Bende yumurta yiyemiyorum dört aylık hamileyim kokusu bile midemi bulandırıyor ceviz eh işte bayramda bir iki tane cevizli baklava yedim birazda evde yedim o kadar peynir canavarıyım deli gibi peynir tüketiyorum doktorum sağlıklı beslen illaki ye diyemem yiyemiyorsan başka ona eşdeğer bişeyler ye dedi

Bende yumurta yiyemiyorum dört aylık hamileyim kokusu bile midemi bulandırıyor ceviz eh işte bayramda bir iki tane cevizli baklava yedim birazda evde yedim o kadar peynir canavarıyım deli gibi peynir tüketiyorum doktorum sağlıklı beslen illaki ye diyemem yiyemiyorsan başka ona eşdeğer bişeyler ye dedi
Evet bende öyle yapmaya çalışıyorum yoğurt falan yemeye çalışıyorum fındık yine biraz giyebiliyorum dün zorla 3 tane yedim

hiç bişey mi yemiyorsun?
ben mdem bulansada yedim de kustum yedim yedim... ama sağlıklı beslendim.. hiç kilo almadan doğuma girdim... :KK53:
korkmadim.:)
çikolata yasakti yedim.. inanilmaz canim çekiyoduu...:)
şimdi kızım çikolatayı çok seviyo ::KK8:

bak ballı süt iç.. o bebegini gelişimi iyi gidermiş:)
kırmızı et tavuk balık ye.
ceviz ye. ceviz zekayi geliştirir...
bol bol peynir yumurta yoğurt ye.
sağlıklı beslen bence. sen kilo alma bebek alsin :)

Canim çok düşük benim gorumcem de şuan hamile bugün kontrolüne gittik 53 kilo ve dr bebegin olması gerektiğinden daha zayıf ve küçük dedi kesinlikle yumurta süt ve süt ürünleri ve sol sık yemesini söyledi çok önemli şeyler bunlar bebegin gelişimi için
Biraz daha yemeye çalışacağım artık yapacak bisey yok zorlamaya çalışacağım ama zorlayınca KESK’e içimde dursa Yedigün i
hiç bişey mi yemiyorsun?
ben mdem bulansada yedim de kustum yedim yedim... ama sağlıklı beslendim.. hiç kilo almadan doğuma girdim... :KK53:
korkmadim.:)
çikolata yasakti yedim.. inanilmaz canim çekiyoduu...:)
şimdi kızım çikolatayı çok seviyo ::KK8:
yemek yiyebiliyorum meyvede yiyorum elma mandalina muz falan ama konu ceviz sut yumurta olunca mahvoluyorumaa yumurtanın omletini yiyebiliyorum kaynamista sıkıntı var

bak ballı süt iç.. o bebegini gelişimi iyi gidermiş:)
kırmızı et tavuk balık ye.
ceviz ye. ceviz zekayi geliştirir...
bol bol peynir yumurta yoğurt ye.
sağlıklı beslen bence. sen kilo alma bebek alsin :)
Et tavuk yiyorum ama balık yemedim daha yoğurtta biraz biraz yiyorum günde yine 1 kaseyi zorluyorum ama ceviz kaynamış yumurta olunca konu görmek bile istemiyorum

Et tavuk yiyorum ama balık yemedim daha yoğurtta biraz biraz yiyorum günde yine 1 kaseyi zorluyorum ama ceviz kaynamış yumurta olunca konu görmek bile istemiyorum
şimdi balık mevsimi başladi ama sen evde pişirme derim eşiniz dişardan yarim kilo yada yarim kilodan birazini yaptırıp getirsin.. kokusunu hazedemezsin evde pişersen... öle daha iyi olur..
ben evde balık pişirmedim de kaynanamda yemişim balık pişirdiği için mutfaga sokmuyorlardi:)

Banada suan çok önemli Yemen lazim kesin ye kussan da ye o vitamini alır diyorlar çevremden bende yiyemeyince korkuttular hep kemikleri saglam olmaz falan diye
ilgisi yok, bebek herhalükarda sizin depolardan alacaktır.
Benim doktorum, yapacak birşey yok süreç geçince dikkat edersin, demişti.
etrafa kulak asmayın.

Back
X