4 aylık hamileyim ve hiç karnım çıkmadı

gokce17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
110
1
96
Çanakkale
merhaba arkadaşlar.17 haftalık hamileyim ve henüz hiç karnım çıkmadı.bazen çok hafif var gibi ama özellikle sabahları dümdüz.ister istemez endişeleniyorum haliyle.böyle olan yada bilgi sahibi olan varsa yardım edebilirmi.

endiselenme gayet normal bisey ilk hamilelikte 5ci ayindan sonra hafif sekilde belli eder sabahlari göbek daha kücük oluyor gece siskinlik ve tüm gün boyu yiyip ictiklerinden dolayi sisiyor

cevabın için teşekkür ederim.ikinci hamileliğim.ama her gören sen hamile degilmisin, benim bile daha çok göbegim var,yada beni gören biri bakayım bi sana aa hiç bişey yokya daha diyor moralim bozuluyor.aranızda varmı benim gibi olan.bu haftalarda olupta henüz karnı çıkmayan.ciddi anlamda sorun yapmaya başladım.

Canım ben 5.5 aylık hamileyim. Benimde 4 aylıkken herkes hiç yok diyordu ama 5aydan sonra birden baya büyüdü bende anlamadım nasıl olduunu:)))))

inş arkadaşım yaa.3 haftam daha var o zaman benim.bide ben zayıfım herkez birden şişmemi bekliyor herhalde

Niye canın sıkılıyor ki? Göbeğin küçük olması iyi birşey bence. Ben de 4 aylık hamileyim. Benim de çok az var. Dışarıdan bakan anlamaz yani. Ama bu bence olumlu birşey. Zaten ileride şişeceğiz yeterince.

Burada benim bir arkadasimda ikinci dogumunu yapti.Karni hic yoktu.Cogu kisi hamile oldugunu bile anlamadi.ben biliyordum ama ortak arkadaslar 6 aylikken ögrendiklerinde o kadar sasirdilar ki..

etrafın tepkileri şaşırtıcı olunca.bende ister istemez acaba olumsuz bişeyler mi var diye düşünmekten kendimi alamıyorum.o yüzden benim gibi olan varmı diye sizlere sormak istedim.saolun biraz olsun içim rahatladı sayenizde.yarın kontrolüm var inş.bi sorun yokturda içim tamamen rahatlar.

canım bende şu anda 36 haftalık hamileyim. benimde karnım geç belli oldu hatta eski kotlarımı bile önünü kapatmadan giyebiliyordum herkes sana söylenen şeylerin aynısını söylüyordu.6.5 aylıktan sonra hamile olduğumu herkes anlamaya başladı o yüzden kafana takma.iç karnın geniştir buda güzel birşey çatlağın olmaz en azından.

Sen milleti takma canım millete bakarsan oooo:)konuşmak için yer arıyorlar duyma boşver işine geleni duy gelmeyeni at kenara:)))

çok saolun arkadaşlar.inş bakalım yarın gidebilirsen kontrole görürsem bebişimi,iyi oldugunu bilirsem ancak içim rahat edicek sanırım.

canım ne güzel işte kilo alıpta napıcan.benimde 4.ayda sadece akşamları azıcık göbeğim çıkıyodu 6.ayda belli olmaya başladı hatta doktorumda artık kilo al die kızdı bana:)şimdi 9.ayımdayım gören hala karnın küçük dio bence böylesi daha güzel.şişipte ne olcak sanki.

Ben de 3 ayimiz bitti herkes aa hic belli olmuyor cok kucuk hic belli olmuyor hic birsey yemiyorsun diyip duruyor insanin psikolojini bozuyorlar...

Ben de 3 ayimiz bitti herkes aa hic belli olmuyor cok kucuk hic belli olmuyor hic birsey yemiyorsun diyip duruyor insanin psikolojini bozuyorlar...

Kisiden kisiye degisir canim ben 30.haftaligim 7 ay ve hamile oldmu anlayamazsn bile ufak bi gobek var oda hep vardi zaten :)
Soylemedikce kimse hamile oldmu anlamiyor bile bazi insanlarin ic karni genis olurmus.
Ilk hamilelimde oyleydi farkedlmio hatta bazen gobusumu disari cikarark yururdum :)))

daha var karninin cikmasinaa neden endiseleniyorsn anlaaamis degilim bn dogjma gttgmde kimse dogurcagima inanmadi 6 aylk gbiydi kkarnim herkzde degisken oluyor dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…