cevabın için teşekkür ederim.ikinci hamileliğim.ama her gören sen hamile degilmisin, benim bile daha çok göbegim var,yada beni gören biri bakayım bi sana aa hiç bişey yokya daha diyor moralim bozuluyor.aranızda varmı benim gibi olan.bu haftalarda olupta henüz karnı çıkmayan.ciddi anlamda sorun yapmaya başladım.
Ben de 3 ayimiz bitti herkes aa hic belli olmuyor cok kucuk hic belli olmuyor hic birsey yemiyorsun diyip duruyor insanin psikolojini bozuyorlar...merhaba arkadaşlar.17 haftalık hamileyim ve henüz hiç karnım çıkmadı.bazen çok hafif var gibi ama özellikle sabahları dümdüz.ister istemez endişeleniyorum haliyle.böyle olan yada bilgi sahibi olan varsa yardım edebilirmi.
Ben de 3 ayimiz bitti herkes aa hic belli olmuyor cok kucuk hic belli olmuyor hic birsey yemiyorsun diyip duruyor insanin psikolojini bozuyorlar...
daha var karninin cikmasinaa neden endiseleniyorsn anlaaamis degilim bn dogjma gttgmde kimse dogurcagima inanmadi 6 aylk gbiydi kkarnim herkzde degisken oluyor dert etmemerhaba arkadaşlar.17 haftalık hamileyim ve henüz hiç karnım çıkmadı.bazen çok hafif var gibi ama özellikle sabahları dümdüz.ister istemez endişeleniyorum haliyle.böyle olan yada bilgi sahibi olan varsa yardım edebilirmi.
AaaaaaCanım ben 5.5 aylık hamileyim. Benimde 4 aylıkken herkes hiç yok diyordu ama 5aydan sonra birden baya büyüdü bende anlamadım nasıl olduunu:)))))
Kisiden kisiye degisir canim ben 30.haftaligim 7 ay ve hamile oldmu anlayamazsn bile ufak bi gobek var oda hep vardi zaten :)
Soylemedikce kimse hamile oldmu anlamiyor bile bazi insanlarin ic karni genis olurmus.
Ilk hamilelimde oyleydi farkedlmio hatta bazen gobusumu disari cikarark yururdum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?