4 aylık kızım 1 haftadır uyumuyo bi yardım edermisiniz:(

caaraameel

canım bebeğim
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
217
75
323
35
kızlar merhaba ilk 3 ay hep gaz problemimiz vardı nerdeyse hiç uyumadık,sonra biras toparlandı cok güzel uyumaya başladı,şu son bir haftadır sabaha kadar yarım saatte bi uyanıo bazen emio bazen emmiyo emmediği zaman sallıom yatağına yatırıom,hele bu gece deli oldum valla 20 dk ya düşürdü,napcam acaba sebebi nedir kızlar bi fikir yazarmısınız
uykusuzluktan ölcem cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliom, bu arada mama vermiom yalnızca anne sütü.

Canım merhaba.Vallahi benim aklıma birkaç seçenek geldi.Bebeğin büyüme atağı gecirio olabilir.Ondan sık uyaniyordur.
Diş sıkıntısı yaşıyor olabilir.Yada açtır.Uykuya yatırmadan güzel beslemeyi denedinmi ne bilim mama takviyesi falan.Karni tok olan bebek en azından ilk etapta birkaç saat uyuması lazım

Bebek büyüme atağı geçiriyor olabilir.İnternetten atak haftalarına bir bakın isterseniz.

yok mu bana yardım etcek kızlar kıimsenin başına böyle bişey gelmedimi
Merhaba cnm benim de 7 aylık kızım var ve son 1 aydır gece de olmak üzere yarım saat te yada 45dk bir sürekli uyanıyo dişleri diyen oldu aç olabilir diyen oldu ama anne sütü +ek gıda alıyor uyutmadan önce güzelce karnını doyuruyorum diş jeli ni sürüyorum ama nafile duş aldırıp uyutmayı denedim olmadı papatya çayı olmadı alıştım uykusuzluğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…