evde kuş varmı
Yok canım kuş yok.canım bronşit geçirmiş ondan kaynaklı olabilir bunu esgeçme Allah korusun kronikleşebilir. bence hemen doktora götür
annem de bronşit, onunki artık kronikleşti ve akcigerleri her tekrar ettiğinde zarar görüyor. buhar makinesi kullanıyor şu sıralar. çok kuru öksürüğü var çünkü. buhar makinesini kullanınca kuru öksürük afedersin balgamlıya dönüşüyor. böyle atıyor vücut. sen bilirsin canım ama daha çok küçük Allah korusun kronikleşmesin.Yok canım kuş yok.
Bu 3. Hasta olşu bndam öncde geçrdi 3 aylkkn bydğü içn evde tedavyle 2 hftda gçti çk şkr bi trlü gçmdği içn dktr alerjk olblr demşti ama test ypmadk normlde hızla ilrlerdi kzmda 2.gnde blgsmlı öksrk olrdu hrltı olrdu çk şkr bu defa olmdı evde uyguldğm tedavilr sayesnde mi blnyrm
Allah şifa gndersin inşalllah geçmiş olsun canım. Götürcm her hava değşimnde byle etklenyr işte dktr çok hassas ddi yarn götrcm inşş sorun şu kş kızm balgamlı öksrk oldğnda atamyr o balgamı sökemyrz buhar 2 hafta kullandk ilaçlı her buhsrdn snra sırtına masaj yapardm svuç içmle hafif vurarak yne de gçmedi en son antibiyotkle gçti antbytk kullnmk istemyrm her defasndaannem de bronşit, onunki artık kronikleşti ve akcigerleri her tekrar ettiğinde zarar görüyor. buhar makinesi kullanıyor şu sıralar. çok kuru öksürüğü var çünkü. buhar makinesini kullanınca kuru öksürük afedersin balgamlıya dönüşüyor. böyle atıyor vücut. sen bilirsin canım ama daha çok küçük Allah korusun kronikleşmesin.
Öyle mii yok kuş yokta evde alerjik olmasndan çeknyrm bnde olmazsa yarn dktra gtrdğmde alerji testi de yaptrrz napalm havalar çk dngeszlşti aslndacanım benım kızımda 2,5 ay antıbıyortık içti
astım ilacına varana kadar kullandık
ve en sonunda kuş tuyune alerjisi çıktı tesadufen ögrendık onuda
kimse söylemedi hiç bir dr sormadı , ancak ilaç verdiler ,
butarz birşeye alerjisi olabilir
aynen canım hava değişimi o kadar çok etkiliyor ki. şu evin içine buhar veren makineler var 150 tl gibi bişey. onlardan alın e bebekte falan satılıyor. kuru öksürüğünü geçirir bence. Allah şifa versinAllah şifa gndersin inşalllah geçmiş olsun canım. Götürcm her hava değşimnde byle etklenyr işte dktr çok hassas ddi yarn götrcm inşş sorun şu kş kızm balgamlı öksrk oldğnda atamyr o balgamı sökemyrz buhar 2 hafta kullandk ilaçlı her buhsrdn snra sırtına masaj yapardm svuç içmle hafif vurarak yne de gçmedi en son antibiyotkle gçti antbytk kullnmk istemyrm her defasnda
Amin inşş Allah razı olsn bzde var yapıyorum canım da faydası yok gibi bakalm inş gçer bi umutaynen canım hava değişimi o kadar çok etkiliyor ki. şu evin içine buhar veren makineler var 150 tl gibi bişey. onlardan alın e bebekte falan satılıyor. kuru öksürüğünü geçirir bence. Allah şifa versin
Öyle mii yok kuş yokta evde alerjik olmasndan çeknyrm bnde olmazsa yarn dktra gtrdğmde alerji testi de yaptrrz napalm havalar çk dngeszlşti aslnda
Bnde artk bi yere gtmekten korkar oldum dşarı çkmaktn fkat alşması da gerek temz hava alması grek çok haklsn dkkt et alerjn drmu çk ktü yavalla canım ben çok çektim , o yuzden birinin evinde kuş gördüğüm zaman deliye dönüyorum ,
Tşk ederm evt buhar maknesi ilk aylrdn beri kullanıyorm ama fydasını göremiyorum benm kzım balgamı atamıyor her yolu denedm atack anne sütü de içmiyor mamayı da azalttı mecbren ek gıdays gçtm iştahszlkştı bi deEvde buhar makınesı kullandınız mı.benım küçük kızımda bebekken cok kötü olmustu.buhar makınesıyle atlattık cok şükür.ve kuru oksürüktü sonra bı ılac aldık oksurugu artırdı ve balgamlı yaptı sonrada attı allaha sükür inşallah sızınde gecer
Valla ne desen haklısın bende cok cektım ama buhar makınesı bıze ıyı gelmişti.basucuna soğan koydum ılk bı hafta yok fayda etmedı pes etmedım ugrastım burnuna sureklı serum sıktım benımkıde anne sütü almadı mamayla besledik kabus gibiydi ama geçti.Allah şifasını versınTşk ederm evt buhar maknesi ilk aylrdn beri kullanıyorm ama fydasını göremiyorum benm kzım balgamı atamıyor her yolu denedm atack anne sütü de içmiyor mamayı da azalttı mecbren ek gıdays gçtm iştahszlkştı bi de
Çok şükür atlatmışsınz Rabbm tekrar yaşatmasn serm skyrm srekli açık tutmya çalşyrm brnunu ama hemen doluyor tıkanıyor tekrarValla ne desen haklısın bende cok cektım ama buhar makınesı bıze ıyı gelmişti.basucuna soğan koydum ılk bı hafta yok fayda etmedı pes etmedım ugrastım burnuna sureklı serum sıktım benımkıde anne sütü almadı mamayla besledik kabus gibiydi ama geçti.Allah şifasını versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?