• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 4 aylık oğlum diş çıkarmış

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

enise16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
127
1
96
46
Bursa
:uhm:selam kızlar oğlum 1aylıktan beri cok damakları kaşınıyodu süreklı elleri ağzında ve çok ağzının suyu akıyodu bu sabah cenemı ısırdı bıde baktım altan bir diş patlatmış şok oldum valla daha cok erken cünkü benım bıldığım buyuk oğlum 6 aylıkken cıkarmıştı

Bide hiç anlamadım kızlar ne bi ateşlenme ne bi huzursuzluk öle kendı halınde patlamış dışı inşallah bundan sonrakılerde böle cıkar valla çenemı ısırmasa gene anlamıcaktım diş cıkardığını :bbo:

canım hayırlı olsun dişleriniz benim oğlumda 1 aydır hep ağzında elleri bide salya akıyo agzından huzursuzda bakaım bizimde çıkıcak galiba

bugunde yanında kını patlattı altta ıkı dışımız oldu ama maşallah hiç huzursuzluğu yok sesız sedasız cıkarıyo

bende damakları kaşındığı için elma armut havuç soyup onları ısırtıtıyorum diş kaşıyıcısı almadım kullanmak ıstemıyorum zaten daha 4 aylık olduğu ıcın tutamıyo ben tutuyorum o kemırıyo dişlerını batıtınca cok hoşuna gıdıyo sıpamın

alah bagislasin erkenci seninki masallah sana sorunda cikarmamis allahin izniyle benim uc bucuk yasindaki oglum ilk disini bir yasinda cikardi..uc bucuk aylik kizim ama alt damaginda kemik gibi bisey var ama fatlamamis surekli uzerini islatiyor sirilsiklam bide eline dis kasicisini veriyorum direk agzina goturuyor parcilayacak gibi ..

benim kızımda 4 aylıkken ilk dişini çıkardı hemen arkasından ikincisini sonraki dişler oldukça geç çıkmıştı normal olabiliyor bazı bebeklerde

Back
X