4 boyutlu ultrason Ankara 2016

vm74

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
548
86
318
Merhabalar. Aradım ama güncel konu bulamadım. Biz bebeğimizi 4 boyutlu ultrasonda görmek istiyoruz ama amacımız ayrıntılı ultrason değil. Bu cihaza sahip bildiğiniz doktor ya da hastane var mı ve fiyatı nedir?

Ben ankarada yaşamıyorum ama özel hastaneleri arayıp sorabilirsiniz. Benim doktorumun kendi makinası öyleydi cd fotoğraf falan veriyordu gittiğimizde dört boyutlu da görüyorduk

Benim doktorumun yok maalesef her kontrolde o kadar para veriyoruz bir de:/ Neyse artık yapacak bir şey yok bu saatten sonra. Mecburen dışardan baktıracağız.

zaten çoğu özel doktorda var artık. ben tolga ecemiş e gidiyorum. ultrasonu son teknoloji muayene ucreti 300 veriyorum bir arayıp fiyat alabilirsin. hem ayrıntılı da incelemiş olur kendisi gerçekten işini iyi yaopan bir dr.

zaten çoğu özel doktorda var artık. ben tolga ecemiş e gidiyorum. ultrasonu son teknoloji muayene ucreti 300 veriyorum bir arayıp fiyat alabilirsin. hem ayrıntılı da incelemiş olur kendisi gerçekten işini iyi yaopan bir dr.

Biraz önce aradım muayenehanesini. Cd kayıt vs sordum konuşan kişi biraz ağız ucuyla Konuştu sanki veriiiirr falan dedi. Muayenesi kaç dk sürüyor ve kayıt ffotoğraf falan veriyor mu?

Biraz önce aradım muayenehanesini. Cd kayıt vs sordum konuşan kişi biraz ağız ucuyla Konuştu sanki veriiiirr falan dedi. Muayenesi kaç dk sürüyor ve kayıt ffotoğraf falan veriyor mu?
cd hiç talep etmedim ama her muayenede fotoğraf veriyor. muayenesi bebeğin gelişim haftasına göre değişiyor benimki bazen 5 dk sürüyor bazen 12-13 dk.

Back
X