Saklamış yaramaz :) ama erkek gibi geldi bana
Âmin canm darısı bizim gibilerin başına bu arada çok merak ettim cinsiyetini net olarak öğrendiğinde msjını beklerim canmHayırlısı cnm, hayırlı evlat olsun, yeter bize
Cnm bi de bunlar var, diğerleri yarım yarım. Dr. Muayene bittikten sonra çıkarıp veriyo resimleri o yüzden müdahale edemiyorum, nubsuz çoğu. Bu bir önceki Eki Görüntüle 779412 bu da 12 haftalık Eki Görüntüle 779414 , Eki Görüntüle 779417
Arkadaşlar bu görüntüden cinsiyet tahmininde bulunabilecek olan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum :)
Eki Görüntüle 776524 . Eki Görüntüle 776525
Bilgen, mesaj göndermişsin bana, bakayım dedim, nubu görüyorum çok belirgin aslında, fakat açısını tam kestirememekle birlikte erkeğe benzettim, normal USG fotoğrafı varsa onu da yükler misin? Onunla daha iyi netleştirebiliriz belki[/ Arkadaslar benim bebisimin usg sinede bir bakın Allah askına meraktan ölüyorum kız mı erkek mi 13.haftalık burda
Canım yaa, bilemedim maalesef, ama sadece siyah-beyaz olan fotoları görseydim kız gibi derdim, nublar görünmediği için :44:
Neyse, çok kafanı kurcalamış olmayayım ben, bir sonraki muayene fotoğrafı daha net olur da bakarız inşallah
çok merak ediyorum kız mı erkek mi sizce???burda 13.haftamıza giriyoruz--->Eki Görüntüle 1085221 .........burda da 9+1 haftamızdayız-----> Eki Görüntüle 1085235 tahminlerinizi yazın lütfen...
Canim cinsiyetini ogrendin mi bilmiyorum ama kiz gibi duruyo
canım öğrendik evet 1 hafta oldu öğreneli oğlumuz olacakmıs.Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin.yorum için tskrlr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?