Doğuma Hazırlık 4 boyutlu ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bilgen, mesaj göndermişsin bana, bakayım dedim, nubu görüyorum çok belirgin aslında, fakat açısını tam kestirememekle birlikte erkeğe benzettim, normal USG fotoğrafı varsa onu da yükler misin? Onunla daha iyi netleştirebiliriz belki

Cnm bi de bunlar var, diğerleri yarım yarım. Dr. Muayene bittikten sonra çıkarıp veriyo resimleri o yüzden müdahale edemiyorum, nubsuz çoğu. Bu bir önceki bu da 12 haftalık ,

Eklentiler

• $image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 213

Canım yaa, bilemedim maalesef, ama sadece siyah-beyaz olan fotoları görseydim kız gibi derdim, nublar görünmediği için :44:
Neyse, çok kafanı kurcalamış olmayayım ben, bir sonraki muayene fotoğrafı daha net olur da bakarız inşallah

çok merak ediyorum kız mı erkek mi sizce???burda 13.haftamıza giriyoruz--->Eki Görüntüle 1085221 .........burda da 9+1 haftamızdayız-----> tahminlerinizi yazın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…