4 boyutlu ultrason

aydirik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
169
1
116
İstanbul
Merhaba annecikler; ben şu an 31 haftalık gebeyim.Merak ettiğim 4 boyutlu ultrasona girenler varmı sanırım bir cd veriyorlarmış.Fiyatlar nedir acaba girenler bilgi verebilirmi? (nerde çekildiniz):49:

Merhaba canım bnm Dr 23 haftaydi sanırım istedi ve perinatolog olmalı bakan dedi ve biyere yönlendirdi istanbulda mısın bilmiyorum ama bagdat cad biyere gittik yarım saat süreyle inceledi cd verdi 3 tane videomuz var renkli resimlerimiz var 260 tl verdik toplam cokta hoş bı ani oldu bize saglikla kucağına Alman dileğiyle arkadasim

benim gittiğim doktorun muaynehanesinde var her ay veriyor cd. ayrı bir ücret almıyr onun için.

22. haftda renklı ultrason yapıldı orgn taraması ıcın. Ben her muayenemde 4d ultrasonla goruyorum bebegımı.Doktor once sıyah beyaz ultrasonu kullanıyor bebegın olcumlerını yapıyor sonra da 4d bakalım bır de dıyor. bı tusa basıyor 4d uzerınden bakıyoruz bebbısımızı goruyoruz.bırkac fotosunu alıyoruz cd ıstemedık sımdıye dek

Ben 21.haftamdayım doktorum renkli ultrason istedi benden de .Normalde 26.haftalarda yapılması gerekiyormuş ama bende amniyon sıvısı fazla olduğu için doktor bir hafta sonrasında inceletmeyi uygun gördü.
Çakmak erdem hastanesinde benim kadın doğum doktorum.Bu organ taramasını da uzman birinin yapması gerekirmiş.
Haftada bir gün dışardan bir prof geliyormuş erdeme.Ona zar zor randevu alabildik.Kısmetse çarşamba giriyorum bende.Fiyatı 275..

Merhaba annecikler; ben şu an 31 haftalık gebeyim.Merak ettiğim 4 boyutlu ultrasona girenler varmı sanırım bir cd veriyorlarmış.Fiyatlar nedir acaba girenler bilgi verebilirmi? (nerde çekildiniz):49:

evet canım, 12 haftalık hamileyim, her gidişimde 4 boyutlusunuda gösteriyor bizim doktorumuz sağolsun, hastaneden hastaneye fark var, benim gittiğim hastanede 20 tl ye cd veriliyor. özel hastanelerin tamamında var bildiğim kadarıyla:)))

nisa hatanesinde 110tlye muayene olduk biz bebeğin organlarına baktı cd için ayrıca ücret almıyorlar ama 4 boyutlunun asıl amacı 22. haftada organ muayenesi ve o muayenenin ücreti nisada 110tlydi..

bende 24.haftamda dr.kağan kocatepenin muayenehanesine gittim 200 tl idi muayene kendi doktorum ayrıntılı ultrason istemişti, ilk defa bebeğimi orda 4 boyutlu gördüm, çok kibar bir doktor çokda ilgilendi birde cd vermişti eve geldiğimizde açtık ama kayıt etmeyi unutmuşlar, tekrar gittik kayda ama kızım yüzünü hiç göstermedi sağolsun öle kayda değer bi anımız yok, muayene için özel hastaneye gidiyorum ama 4 boyutluyu bırak normal bile göremiyorum bozkmu nedir bebeğim hiç anlaşılmıyor

biz 7 veya 8. ayda tekrar kendi isteğimizle çektirmek istiyoruz nasıl bişey doğurcağım artık belli olmuştur görmek istiyoruz dayanamıyoruız :}

Arkadaşlar eskişehirde giden var mı , bilgi verebilirseniz sevinirm , benim dktorumda yok , ama görmeyi de çok istiyorum....

Back
X