4 boyutlu ultrason

louisV

Optimist:)
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
79
18
298
Trabzon
Merhaba bayanlar
Bebeğimiz için kontrollerde özel bir hastaneyi tercih ediyorum, şimdi 4 boyutlu ultrason tarihine yaklaşık bir ay kadar kaldı ama fiyat konusunda endişelerim var. Bu işlemi bir çok tanıdığım gittiği hastanede ücretsiz yaptırıyor örneğin; Giresun, Erzurum. Bilgisi olan var mı devlet hastanelerinde bu işlem yapılıyor mu, ücret konusu nasıl? 4 boyutlu ultrasonla ilgili önerilerinizi alabilir miyim?

Sevgiler

ben özele gidiyorum klinik tarzı orada var ama testlerim falan işte hepsi her seferinde 250tl bayılıyoruz mecbur çünkü takibimi yapan doktorum orada. dört boyutlu gördük 2 kere bebeğimizi. daha 12 haftalıktı ama bütününü 4 boyutlu gördük şok olduk çünkü aynı babasına benziyor yavrum :) bence bi kere de olsa git bak bebeğini gör derim

Bilgilendirme için teşekkür ederim

Ben her ay özel bi hastaneye gidiyorum Muayene dışında dört boyutlu ultrasona para falan vermiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende özel hastaneye gidiyorum. Dün girdim çok güzel bişey . Bebeğimi gördüm normal . 70 tl ücret verdim.

note3 kadinlar_klubü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…