4 cm açıklık

dilaraokan

evli mutlu bebisli :)
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
613
751
23
34 haftalık hamileyim. 1 hafta önce sancı ile hastaneye gittim 4 cm açıklığın var dediler. 3 gün hastanede yattım ve kendi isteğimle çıktım hastaneden. Başına böyle bişey gelen var mı ? Sizce ne zaman gelir bebeğim. Korkudan yuruyemiyorum bişey olcak diye evden çıkmıyorum

hem korkuyorsunuz hem neden hastaneden çıkıyorsunuz? acil bişey olduğunda hastanede hemen müdahale edilmesi daha kolay. allah korusun evde bişey olsa belki hastaneye giddne kadar geç kalacaksınız

hem korkuyorsunuz hem neden hastaneden çıkıyorsunuz? acil bişey olduğunda hastanede hemen müdahale edilmesi daha kolay. allah korusun evde bişey olsa belki hastaneye giddne kadar geç kalacaksınız
Canım doğuma kadar nasıl kalacaktim hastanede ?

Dogum zamani geldiginde sancilar sıklaşır her an hastaneye gitmek icin hazır olmalisin dua et inşallah 38 haftadan once doğmaz.

Dun ebeye dogum hakkindaki endiselerimi anlattim dunyada cogu yerde kadinlar evde doguruyor dedi bencede hakli bizim en azindan hastaneye gitme imkanimiz var ama su an senin icin hastanede kalmak daha stres verici olabilir.Ama sancilarini takip et arttigi anda kisa zamanda hastaneye gidebilmek icin.

Doktor ilac fln verdi mi ?

34 hafta biraz erken 4 cm aciklik icin ama korkmayin. Eger dogum olursa ki insallah bi sure daha olmaz oyle ha diyince dogurmuyosunuz. Bunun sanci sureci falan var sonucta. O surede de hastaneye yetisirsiniz. Ama kontroller icin daha sık drla irtibat halinde olun. Bu haftalarda 2 haftada bir cagirirlar ama siz haftalik gidin kontrollerinize. Cok fazla yorucu is yapmayin. Insallah vaktinden cok once gelmez bebeginiz.

Üs

Bu üslup hiç hoşuma gitmedi. Zaten endişeli olan birine bu sekilde yaklaşamazsınız.yardımcı olmak ise amacınız farklı şekillerde izah edebilirsiniz
Dogum zamani geldiginde sancilar sıklaşır her an hastaneye gitmek icin hazır olmalisin dua et inşallah 38 haftadan once doğmaz.

Dun ebeye dogum hakkindaki endiselerimi anlattim dunyada cogu yerde kadinlar evde doguruyor dedi bencede hakli bizim en azindan hastaneye gitme imkanimiz var ama su an senin icin hastanede kalmak daha stres verici olabilir.Ama sancilarini takip et arttigi anda kisa zamanda hastaneye gidebilmek icin.

Doktor ilac fln verdi mi ?
Hayır bi ilaç vermedi. Allaha Şükür şu an sancim yok ama hep bi korku var sanki her an sancı baslayacakmis gibi. Allah hepimizin yardımcısı olsun :(

34 hafta biraz erken 4 cm aciklik icin ama korkmayin. Eger dogum olursa ki insallah bi sure daha olmaz oyle ha diyince dogurmuyosunuz. Bunun sanci sureci falan var sonucta. O surede de hastaneye yetisirsiniz. Ama kontroller icin daha sık drla irtibat halinde olun. Bu haftalarda 2 haftada bir cagirirlar ama siz haftalik gidin kontrollerinize. Cok fazla yorucu is yapmayin. Insallah vaktinden cok once gelmez bebeginiz.
Evet beni artık her hafta çağırmaya başladı

Hayır bi ilaç vermedi. Allaha Şükür şu an sancim yok ama hep bi korku var sanki her an sancı baslayacakmis gibi. Allah hepimizin yardımcısı olsun :KK43:
Amin canım inşallah arkadaşların dediği gibi heran hazırlıklı olmakta fayda var bende artık hersabah doğurucakmışım gibi uyanıyorum stres yapmamamız lazım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

Korkma artik erken dogan bebeklerde gayet saglikli. Ama tabi yinede herseyin zamaninda olani daha iyi.

Amin canım inşallah arkadaşların dediği gibi heran hazırlıklı olmakta fayda var bende artık hersabah doğurucakmışım gibi uyanıyorum stres yapmamamız lazım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
İnşallah canım :)

Peki öyleyse evde korku içinde doğumu bekleyin.
Kimin korkuyla bekleyecegi hic belli olmaz.. doguma kadar herkes risk altinda.. bilmem farkindamisiniz, insanlara bu tonla konusacaginiza kendi bebeginize odaklanin. Henuz kucaginiza almamisken birde.

Back
X