4 farkli test pozitif kan testi negatif ( deger 1 .90 - 2)

handanh1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
135
26
13
Bugün de moral bozuklugu icerisinde yaziyorum.

4 farkli marka test yaptim çift cizgi gordum umutlandim agladm resmen. Adetim 3 gun gecikince sabahina test yaptim yani 4. Pozitif gordum kan vermeye gittm verdim sonuc almaya gidecekken ader oldum.

Sonucum 1.98 - 2 yani cikti diyelim.

Bu nasil olur olabilir başına gelen varmi ?
Bu testlerin hic mi dogruluk payi yok kafayi yicem

Kimyasal gebelik gecirdiysem tedavi mi olmam gerekiyor.
Yani nedenini araştırır Dr bu da ultrason görüntüsü ve hormon değerlerinize bakılır adetli iken ,adetinizin 2.veya 3.gunu jinekoloji uzmanına görünmeniz gerekiyor eğer çocuk istiyorsanız tabi

Bugün de moral bozuklugu icerisinde yaziyorum.

4 farkli marka test yaptim çift cizgi gordum umutlandim agladm resmen. Adetim 3 gun gecikince sabahina test yaptim yani 4. Pozitif gordum kan vermeye gittm verdim sonuc almaya gidecekken ader oldum.

Sonucum 1.98 - 2 yani cikti diyelim.

Bu nasil olur olabilir başına gelen varmi ?
Bu testlerin hic mi dogruluk payi yok kafayi yicem
bi fotosu varsa testlerın atar mısın

Yani nedenini araştırır Dr bu da ultrason görüntüsü ve hormon değerlerinize bakılır adetli iken ,adetinizin 2.veya 3.gunu jinekoloji uzmanına görünmeniz gerekiyor eğer çocuk istiyorsanız tabi
Evet cocuk istiyoruz.

Daha öncesinde degerlerimiz baktirdik esim ve bende sorun görülmedi. Yakin zamanda oldu diyebilriz. Uzerine boyle bir olay basimiza geldi. Tekrardan gitmemiz gerekiyor mu.

Gerekmiyor her beş gebelikten biri kimyasal gebelik oluyormuş zaten. Adet yoluyla da atıyormuşuz

Back
X