Çatlatma iğnesi kullandinz mi ?
Muhtemelen kimyasal gebelik geçirdiniz . Geçmiş olsunHayir suan hersey dogal yontemlerle deniyorum.
Muhtemelen kimyasal gebelik geçirdiniz . Geçmiş olsun
Tabi gitseniz sizin için daha iyi olur değerlerinize bakacaktır ona göre uygun bir tedavi yöntemi söylerPeki doktor kontrolune gitmem gerekiyor mu bu durumla ilgili.
Geçmiş olsun yüksek ihtimal kimyasal gebelik geçirdiniz.
Tabi gitseniz sizin için daha iyi olur değerlerinize bakacaktır ona göre uygun bir tedavi yöntemi söyler
Bence gidin zararı olmaz faydası olur hem yeni gebelik öncesi tedbir almış olursunuz.Tesekkurler doktor kontrolune gitmem gerekmiyor değil mi. Yasamima devam edebilriim.
Yani nedenini araştırır Dr bu da ultrason görüntüsü ve hormon değerlerinize bakılır adetli iken ,adetinizin 2.veya 3.gunu jinekoloji uzmanına görünmeniz gerekiyor eğer çocuk istiyorsanız tabiKimyasal gebelik gecirdiysem tedavi mi olmam gerekiyor.
bi fotosu varsa testlerın atar mısınBugün de moral bozuklugu icerisinde yaziyorum.
4 farkli marka test yaptim çift cizgi gordum umutlandim agladm resmen. Adetim 3 gun gecikince sabahina test yaptim yani 4. Pozitif gordum kan vermeye gittm verdim sonuc almaya gidecekken ader oldum.
Sonucum 1.98 - 2 yani cikti diyelim.
Bu nasil olur olabilir başına gelen varmi ?
Bu testlerin hic mi dogruluk payi yok kafayi yicem
bi fotosu varsa testlerın atar mısın
Evet cocuk istiyoruz.Yani nedenini araştırır Dr bu da ultrason görüntüsü ve hormon değerlerinize bakılır adetli iken ,adetinizin 2.veya 3.gunu jinekoloji uzmanına görünmeniz gerekiyor eğer çocuk istiyorsanız tabi
Son yazuma bakar mısınız lütfenEvet cocuk istiyoruz.
Daha öncesinde degerlerimiz baktirdik esim ve bende sorun görülmedi. Yakin zamanda oldu diyebilriz. Uzerine boyle bir olay basimiza geldi. Tekrardan gitmemiz gerekiyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?