4 fkra :)

divinity

♥vildan&pelin♥
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
13.077
5.614
448
46
adamın biri evlenmiş bir süre sonrada askere gitmiş.askerdeyken karısı mektup yazmış müjde hamileyim demiş.9 ay sonra kadın doğum yapmış adam askerden izin almış karısının yanına gelmiş bebeğe bi bakmış bebek zenci
hemen karısına dönmüş bu ne demek bu bebek zenci demiş.karısıda gayet sakin kocacım süt annesi zenciydi o yüzden bebek zenci oldu demiş
adamın kafası karışmış karısına inanmış.içini bir kurt kemirmeye başlamış annesine gelip anne bizim bebeğin süt annesi zenciymiş bebekte zenci olmuş mümkünmü böyle bişey demiş
anneside tabi olur oğlum neden olmasın bende seni geyik sütüyle beslediydim bak boynuzların çıkıyo demiş:roflol:

bir şehirliyle bir köylü trende aynı kompartmana düşmüşler.tren hareket ettikten sonra köylü azığını çıkarmış şehirliye
-gel agam beraber yiyek demiş
şehirli eğilmiş bi bakmış çiğ köfte,acılı ezme varmış
-yok ben almayım bende basur var demiş.köylüde
-gel ye agam önce benim azığı yiyek sonrada senin basuru yerik demiş

Bir kadının bir süreliğine iş seyahati için İngiltere'ye gitmesi gerekmektedir. Kadının kocası eşini havaalanına kadar götürür.

Karısı: "Teşekkür ederim kocacığım, senin için İngiltere'den ne getirmemi istersin?" diye sorar. Adam güler ve yanıtlar :

"Bir İngiliz kızı istiyorum hayatım"
Kadın sessiz bir şekilde kocasından ayrılır ve yola çıkar. 2 hafta sonra adam karısını tekrar hava alanından almaya gider ve sorar:

- "Hayatım gezin nasıldı?" Karısı:

- "Teşekkür ederim hayatım çok güzeldi." der. Adam:

- "Peki hediyem nerde?" deyince kadın:

- "Ne hediyesi?" diye sorar. Adam:

- "Hani bir İngiliz kız istemiştim ya..." deyince karısı gülerek cevap verir:

- "Haa hatırladım, evet elimden geleni yaptım ve gece gündüz çabaladım, ama şimdi 9 ay kadar beklememiz lazım; kız olup olmayacağını görmek için.

Matematik öğretmeni ilkokul çocuklarına sormuş:

- "Ağaçta 5 kuş var. Silahımı ateşleyip birini vurdum diyelim. Geriye kaç kuş kalır." deyince çocuğun biri hemen:

- "Hiç kalmaz. Çünkü sesten hepsi uçar" demiş. Öğretmeni bunun üzerine çocuğa:

-"Olmaz öyle şey, bu ders matematik dersi. 5 taneden biri vurulursa 4 tane kalır. Ama düşünüş biçimini beğendim." diye cevap vermiş. Çocuk fena halde hırslanmış ve:

- "Ben de bir şey sorabilir miyim öğretmenim?" demiş. Öğretmeni ise:

- "Sor bakalım." deyince çocuk:

- "3 kadın dondurma yiyor, biri ısırarak, biri yalayarak, biri de emerek yiyor. Bunlardan hangisi evli." Öğretmen bu soru karşısında kızarıp bozarmış. Sonunda:

- "Bilemem, dondurmayı emerek yiyen mi evli? deyince çocuk cevabı yapıştırmış:

- "Yoo, parmağında alyansı olan. Ama düşünüş biçiminizi hiç beğenmedim."

Back
X