• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. Gebeliğim olabilirmi

crrryyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2025
4
0
1
29
Kızlar merhaba 3 tane evladım var şuan çocuk düşünmüyoruz üç yıldırda ilaçla korunuyoruz hiç bir sorun yaşamadım ama adetim 5 gün gecikti yeni ilaca baçlayamadığım içinde bugün test yaptım böyle çıktı sizce varmı ne olursunuz görün beni soracak başka kimsemde yok çok kötü oldum elim ayam titriyor şuan ilk idrarla yapmadom testleri akşam yaptım

Eklentiler

• IMG_9372.webp
    IMG_9372.webp
    72,9 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_9369.webp
    IMG_9369.webp
    100,2 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar merhaba 3 tane evladım var şuan çocuk düşünmüyoruz üç yıldırda ilaçla korunuyoruz hiç bir sorun yaşamadım ama adetim 5 gün gecikti yeni ilaca baçlayamadığım içinde bugün test yaptım böyle çıktı sizce varmı ne olursunuz görün beni soracak başka kimsemde yok çok kötü oldum elim ayam titriyor şuan ilk idrarla yapmadom testleri akşam yaptım
5 gün gecikmede daha koyu çıkardı bence
Bunlar hatalı test gibi duruyor
En güzeli sabah sağlık ocağında kan verin içiniz rahatlasın

Durdukça koyulaşıyor ben şok geçiriyorum şuan

Eklentiler

• IMG_9381.webp
    IMG_9381.webp
    7 KB · Görüntüleme: 40
negatif görünüyor. bekledikçe ikinci çizgi belirmesi sizi yanıltmasın. bi kaç gün daha bekleyin eğer regl olmazsanız tekrarlarsınız

5 gün gecikmede daha koyu çıkardı bence
Bunlar hatalı test gibi duruyor
En güzeli sabah sağlık ocağında kan verin içiniz rahatlasın
İnşallah öyledir canım hiç böyle bişey başıma gelmedi diğer gebeliklerimi istediğimiz için hep adet öncesinde böyle silik çizgilerle öğrenmiştim aynı görünce kabullenemedim aklıma sormak geldi kan veryim ben en iyisi

Back
X