4 Gende Heterozigot

Balim25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
444
465
53
26
Mrba Arkadaşlar 2 hamilelik geçirdim iki bebeğimin de 8. Hafta da kalbi durdu genetiğe gittim pıhtılaşma yok dedi başka bir doktor ise pıhtılaşman var hamile kalınca iğneye başlayacağız dedi.Şimdi tekrar hamileyim pıhtılaşman var diyen doktor şehir dışında arıyorum acmiyor coraspin ve innate kullanıyorum başka doktora gitsem nasıl bir yol izlemem gerek bana akıl verir misiniz çok zor durumdayım bu bebeğimi de kaybetmek istemiyorum

Önlem amaçlı iğne kullanan bile çok var. Ben olsam kullanmak isterdim. Baska doktorlara gidin en kısa sürede mümkünse riskli gebelik uzmanlarından fikir alın.

Önlem amaçlı iğne kullanan bile çok var. Ben olsam kullanmak isterdim. Baska doktorlara gidin en kısa sürede mümkünse riskli gebelik uzmanlarından fikir alın.
perinatoloji ye randevu aldım ama en erken ayın 24 üne .çok doktor gezdim ama sadece bir tanesi iğne kullanman gerek dedi diğerleri gerek yok deyip yolladılar zaten 2. Düşükten sonra sebebi olmasa bile önlem amaçlı iğne kullanılıyormuş bunu internetten okumuştum

Insallah sağlıcakla kavusmak nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…