- 31 Ocak 2023
- 206
- 73
- 13
- 27
- Konu Sahibi AnnesininxBali
-
Bence normal. Benim 1 hafta geciktiğinde 1200 dü.Merhaba arkadaşlar bugün adetimin geciktiği 4 .günü kan da HCG baktırdım 612 çıktı bugün ogrendim sizce ideal bir değer mi ? Cuma günü randevu aldım doktorla birebir konuşucam ama merak ediyorum bilgisi olan yazabilir mi
Bundan 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden tedirginim. Kimyasal gebelik geçirdiğim zamanlar 1 buçuk ayda en fazla 400 yükselmişti değerim sonra kanama oldu bitti .
Ama bu sefer adet gecikmesi 4 günü HCG 612 çıktı
5 ay önceki geçirdiğim kimyasal gebeliği adet olucagim gün öğrenmiştim o zaman 83 çıktı doktor ilk öğrendiğim gün sağlıksız gebelik demişti sonlandı zaten .
AMA dediğim gbi bu ay adetimin 4 .cü günü gecikmesi ile öğrendim 612 çıktı size de sormak istedim ideal mi sizce ??
Benim de bugün 4 gün gecikme 612 dediler merak ettim normal mi acaba inşallah sağlık ile ilerlerBence normal. Benim 1 hafta geciktiğinde 1200 dü.
İnşallah cnm. Endişelenme.Benim de bugün 4 gün gecikme 612 dediler merak ettim normal mi acaba inşallah sağlık ile ilerler
İnşallah canım Rabbim herkesin gönlüne göre nasip eyler inşallahGeç döllenme olmuş olabilir önemli olan sağlıklı artması, inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur hepimize
Normal canım burada daha düşüklerine şahit olduk, inşallah keseyi görürsünüz :)İnşallah canım Rabbim herkesin gönlüne göre nasip eyler inşallahTedirginlik var üzerimde biraz 612 çıktı bugün inşallah cuma günü yükselmiş olur 4 gün gecikme ile normal mi acaba değerim
Allah razı olsun az da olsa içim rahatladi sağolunNormal canım burada daha düşüklerine şahit olduk, inşallah keseyi görürsünüz :)
Bence normal. Benim 1 hafta geciktiğinde 1200 dü.birazdan doktor randevusu gidicem merak icindeyimmmm kaç oldu acaba sizin HCG kaç iken kese bebek göründü acaba ?
Dr en basta o degerle kimyasal gebelik sonucunu nasil cikarmis onu anlayamadim. Bundan sonraki kan tahlili sonucunuza gore tum sonuclari kiyas yaparak bir cikarim yapilabilir de direkt bu degerle iyi mi kotu mu nasil bilecegiz. Simdilik iyi gorunuyor.Merhaba arkadaşlar bugün adetimin geciktiği 4 .günü kan da HCG baktırdım 612 çıktı bugün ogrendim sizce ideal bir değer mi ? Cuma günü randevu aldım doktorla birebir konuşucam ama merak ediyorum bilgisi olan yazabilir mi
Bundan 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden tedirginim. Kimyasal gebelik geçirdiğim zamanlar 1 buçuk ayda en fazla 400 yükselmişti değerim sonra kanama oldu bitti .
Ama bu sefer adet gecikmesi 4 günü HCG 612 çıktı
5 ay önceki geçirdiğim kimyasal gebeliği adet olucagim gün öğrenmiştim o zaman 83 çıktı doktor ilk öğrendiğim gün sağlıksız gebelik demişti sonlandı zaten .
AMA dediğim gbi bu ay adetimin 4 .cü günü gecikmesi ile öğrendim 612 çıktı size de sormak istedim ideal mi sizce ??
Canım ben bir hafta geciktiğimde doktora gittim. Doktora gitmeden iki gün önce beta 1200 dü. O zaman kese görünmüştü. Bir hafta daha sonra hem kalp atışı hem bebek göründü. Bir daha beta istemedi doktor. Sen ne yaptın? Gittin mi?Allah razı olsun az da olsa içim rahatladi sağolun
Hayir canım ben 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o zaman HCG öğrendiğim de 83, çıkmıştı doktor bana kimyasal olabilir dedi ve dediği gibi oldu..Dr en basta o degerle kimyasal gebelik sonucunu nasil cikarmis onu anlayamadim. Bundan sonraki kan tahlili sonucunuza gore tum sonuclari kiyas yaparak bir cikarim yapilabilir de direkt bu degerle iyi mi kotu mu nasil bilecegiz. Simdilik iyi gorunuyor.
Bugün gittim doktora bir sürü kan aldı . Ve idrar testi istedi karnımdan ultoroson yaptı ufacık birşey görünüyor ama tam anlayamadım dedi alttan ultoroson istediCanım ben bir hafta geciktiğimde doktora gittim. Doktora gitmeden iki gün önce beta 1200 dü. O zaman kese görünmüştü. Bir hafta daha sonra hem kalp atışı hem bebek göründü. Bir daha beta istemedi doktor. Sen ne yaptın? Gittin mi?
Ben adetim tam bir hafta geciktiğinde gittiğimde belli belirsiz leke gibi bir kese görmüştü, ama emin olamamıştı. İki gün sonra gel demişti. İki gün sonra net keseyi gördü. Bence seninde öyle olacak. Endişelenme canım. Alttan muayeneyle daha erken de görünürmüş zaten.Bugün gittim doktora bir sürü kan aldı . Ve idrar testi istedi karnımdan ultoroson yaptı ufacık birşey görünüyor ama tam anlayamadım dedi alttan ultoroson istedi
Benim bugün tam adetim 1 hafta gecikmiş oluyor ve dediğin gibi ufacık bişey görünüyor ama tam anlayamadım göbek yağlı olduğu için dedi . Alttan ultoroson istedi bakalım pazartesi giricem hayırlısı :)))Ben adetim tam bir hafta geciktiğinde gittiğimde belli belirsiz leke gibi bir kese görmüştü, ama emin olamamıştı. İki gün sonra gel demişti. İki gün sonra net keseyi gördü. Bence seninde öyle olacak. Endişelenme canım. Alttan muayeneyle daha erken de görünürmüş zaten.
Pazartesi karından da baksa görünür artık bence. Haber ver canımBenim bugün tam adetim 1 hafta gecikmiş oluyor ve dediğin gibi ufacık bişey görünüyor ama tam anlayamadım göbek yağlı olduğu için dedi . Alttan ultoroson istedi bakalım pazartesi giricem hayırlısı :)))
Veririm :))Pazartesi karından da baksa görünür artık bence. Haber ver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?