4 gün adet gecikmesi test negatif

aleynatlms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
206
73
28
27
Merhabalar arkadaşlarım reglim 4 gün gecikti normal bat 13 nisandı ama hala olmadım kaset testte negatifti dün. Aralık sonunda bi kimyasal gebelik geçirdim. Şu an aşırı şişkinlik var karnımda kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor bazen bi anda sancı giriyor. Böyle olup daha sonradan pozitife dönen var mı acaba aramızda?

Gecikmenin birden cok sebebi olabilir. Stres bile cok etkiliyor.Siskinlik falan gebe bile olsaniz suan erken yani o baska sebeptendir.Adet olacaginzi ve olamadgnz icin bile olabilir.
Bu arada masallah cok guzelsiniz😊
Ama anonim takılmak istiyorsaniz profilinizi kaldirin.Sorun yok diyorsaniz siz bilirsiniz tabi.

Gecikmenin birden cok sebebi olabilir. Stres bile cok etkiliyor.Siskinlik falan gebe bile olsaniz suan erken yani o baska sebeptendir.Adet olacaginzi ve olamadgnz icin bile olabilir.
Bu arada masallah cok guzelsiniz😊
Ama anonim takılmak istiyorsaniz profilinizi kaldirin.Sorun yok diyorsaniz siz bilirsiniz tabi.
Aralık ayında regliye bi gün kala test yapmıştım pozitif gelmişti 2 gün sonra kan verdiğimde 22 küsür çıkmıştı beta hcg sonrasında kimyasal geçirdim işte. Biraz daha bekleyeceğim kan vermek için. Dediğiniz gibi de olabilir. Bu arada çok teşekkür ederim o sizin güzel bakan gözlerinizin güzelliği ❤️

Aralık ayında regliye bi gün kala test yapmıştım pozitif gelmişti 2 gün sonra kan verdiğimde 22 küsür çıkmıştı beta hcg sonrasında kimyasal geçirdim işte. Biraz daha bekleyeceğim kan vermek için. Dediğiniz gibi de olabilir. Bu arada çok teşekkür ederim o sizin güzel bakan gözlerinizin güzelliği ❤️
Hayirlisi olsun hakkinizda 🙏

Birazdaha bekleyip testi tekrarlayin bence pozitife donme ihtimali var daha 4 gündür gecikiyorsunuz

Bende aynı durumdayım bende aralıkta kimyasal gebelik geçirdim hatta 6 gün önceden öğrenmiştim
Şimdi 4. Gün adetim gecikti ama idrar testi hep negatif
Kafayı yiyorum nasıl yani diye
Sizde durum nedir test yaptınız mı tekrar

Bende aynı durumdayım bende aralıkta kimyasal gebelik geçirdim hatta 6 gün önceden öğrenmiştim
Şimdi 4. Gün adetim gecikti ama idrar testi hep negatif
Kafayı yiyorum nasıl yani diye
Sizde durum nedir test yaptınız mı tekrar
Aynı şeyleri yaşamışız, yani size gözüküyor mu bilmiyorum ama ben daha 1 saat önce falan yaptım silik bir çizgim var

Eklentiler

• IMG_0401.webp
    IMG_0401.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 230
Aynı şeyleri yaşamışız, yani size gözüküyor mu bilmiyorum ama ben daha 1 saat önce falan yaptım silik bir çizgim var
Hayırlı olsunnn :) Allah analı babalı büyütsün
Ben bu akşam tekrar test yaptım yine çıkmadı
Ara ara adet olcakmışım gibi his vardı dışarıdaydım kesin adet oldum dedim eve geldim hiç bir şey yok ılık ılık bir akıntı oldu onu adet sandım değilmiş
İlk defa bu kadar geçikme oluyor
Test yaptıkça moralim bozuluyor bir süre daha beklicem sonra doktora giderim
Sizde ki belirtiler nasıldı

Bende de aynısı var ama olsaydı çıkardı
Silik dahi çıkmadı bendede :KK43:
Başka sebebi var ben hamileliğe yorup durdum
Sizin için çok sevindim :)
Ah bebeğim ben 3. Gün gecikmesinden beri yapıyorum bi dün akşam silik çıktı bugün tekrar yaptım yaptığımda yoktu ama bayramdan sonraya kadar bekleyeceğim beta hcg için

Ben de aynı durumdayım. Geçen mayıs ayında kimyasal geçirdim. Aralık ayında da düşük yaptım 10 hastalıktı. Ve 1 oğlum var. Hepsinde de ya adet günüm yada adetime 2 3 gün kala öğrendim. Dün regl günümdü. Test yaptım negatif. Göğüslerim ağrıyor. Normalde adetimin saati bile şaşmaz yani. Ben de pazartesine kadar bekleyip olmassa yine yapacağım

Back
X