4. Gün embriyosu, 6. Günde idrar testi negatif

bebegimolsun-06

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
196
156
53
34
27 Mayısta 4. Gün Embriyo transferim gerçekleşti. Biraz erken oldu ama dayanamayıp bugün idrar testi yaptım. Transfer günü hariç 6.günümdü. İdrar testi negatif çıktı, aynı şekilde olup 8-10-12. Gün pozitife dönen oldu mu? Umudumu kaybetmek istemiyorum ama içim çok acıdı tek çizgi görünce

27 Mayısta 4. Gün Embriyo transferim gerçekleşti. Biraz erken oldu ama dayanamayıp bugün idrar testi yaptım. Transfer günü hariç 6.günümdü. İdrar testi negatif çıktı, aynı şekilde olup 8-10-12. Gün pozitife dönen oldu mu? Umudumu kaybetmek istemiyorum ama içim çok acıdı tek çizgi görünce
Canım bekle kalbine vesvese koyma bende senin gibi erken yaptım kasetlerde çıkmadı morelim bozuldu sonra 8. Gün erken gebelik testi aldım onda iki belirgin çizgi gördüm rabbim umudunu yitirmesin seni çok iyi anlıyorum rabbim sanada hayırlı evlat nasip eylesin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Çok çok erken henüz. Ben ilk transferimde yaptım testi sonra sadece ağlama ve üzüntüyle geçti günlerim belki de olacağı varsa da olmadı. Zaten sonra da ya olduysa ya şöyleyse diye yine ümitlendim yine sorguladım merakımı da gidermedi yani😅 2. Sinde kafamdan testi tamamen çıkardım dedim ki 10. Günü bekleyeceğim o zamana kadar hiç düşünmeyeceğim. Çok rahat geçti hemencecik. Pozitif oldu hatta

Back
X