kupkck Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 84 Emoji Skoru 27 Puanlar 3 Yaş 31 7 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kupkck #1 Bugün bana 4.gün 1. Kalite embriyo transfer edildi.Genelde 3.ve5.gün olanları duyuyordum.4.gün olup da tutan var mı acaba?
Bugün bana 4.gün 1. Kalite embriyo transfer edildi.Genelde 3.ve5.gün olanları duyuyordum.4.gün olup da tutan var mı acaba?
G gunes12306 Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 416 Emoji Skoru 181 Puanlar 23 Yaş 31 7 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kupkck #2 kupkck .!.: Bugün bana 4.gün 1. Kalite embriyo transfer edildi.Genelde 3.ve5.gün olanları duyuyordum.4.gün olup da tutan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... İnşallah tutar içiniz rahat olsun bundan önce benimde 4.gün embriyosuydu 5Bb kalitede benim kimyasal oldu dilerim sizin sağlıklı bir gebeliğiniz olur
kupkck .!.: Bugün bana 4.gün 1. Kalite embriyo transfer edildi.Genelde 3.ve5.gün olanları duyuyordum.4.gün olup da tutan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... İnşallah tutar içiniz rahat olsun bundan önce benimde 4.gün embriyosuydu 5Bb kalitede benim kimyasal oldu dilerim sizin sağlıklı bir gebeliğiniz olur
kupkck Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 84 Emoji Skoru 27 Puanlar 3 Yaş 31 7 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kupkck #3 gunes12306 .!.: İnşallah tutar içiniz rahat olsun bundan önce benimde 4.gün embriyosuydu 5Bb kalitede benim kimyasal oldu dilerim sizin sağlıklı bir gebeliğiniz olur Genişletmek için tıkla... Amin inşallah sizin de Bana sadece hepsi de birinci kalite dendi böyle değer söylenmedi bakalım sonuç neleri gösterir:)
gunes12306 .!.: İnşallah tutar içiniz rahat olsun bundan önce benimde 4.gün embriyosuydu 5Bb kalitede benim kimyasal oldu dilerim sizin sağlıklı bir gebeliğiniz olur Genişletmek için tıkla... Amin inşallah sizin de Bana sadece hepsi de birinci kalite dendi böyle değer söylenmedi bakalım sonuç neleri gösterir:)
E elfth91 Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 345 Emoji Skoru 144 Puanlar 23 Yaş 34 13 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kupkck #4 kupkck .!.: Bugün bana 4.gün 1. Kalite embriyo transfer edildi.Genelde 3.ve5.gün olanları duyuyordum.4.gün olup da tutan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Çarşambada bana 4. Gün embriyosu transfer edildi orta kalite bekliyoruz bakalım
kupkck .!.: Bugün bana 4.gün 1. Kalite embriyo transfer edildi.Genelde 3.ve5.gün olanları duyuyordum.4.gün olup da tutan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Çarşambada bana 4. Gün embriyosu transfer edildi orta kalite bekliyoruz bakalım
kupkck Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 84 Emoji Skoru 27 Puanlar 3 Yaş 31 13 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kupkck #5 elfth91 .!.: Çarşambada bana 4. Gün embriyosu transfer edildi orta kalite bekliyoruz bakalım Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsuun güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallah
elfth91 .!.: Çarşambada bana 4. Gün embriyosu transfer edildi orta kalite bekliyoruz bakalım Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsuun güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallah