kupkck Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2025 44 15 3 31 Salı 10:14 Konu Sahibi Konu Sahibi kupkck #1 Bugün bana 4.gün 1. Kalite embriyo transfer edildi.Genelde 3.ve5.gün olanları duyuyordum.4.gün olup da tutan var mı acaba?
Bugün bana 4.gün 1. Kalite embriyo transfer edildi.Genelde 3.ve5.gün olanları duyuyordum.4.gün olup da tutan var mı acaba?
G gunes12306 Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2024 282 128 23 30 Salı 13:56 Konu Sahibi Konu Sahibi kupkck #2 kupkck .!.: Bugün bana 4.gün 1. Kalite embriyo transfer edildi.Genelde 3.ve5.gün olanları duyuyordum.4.gün olup da tutan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... İnşallah tutar içiniz rahat olsun bundan önce benimde 4.gün embriyosuydu 5Bb kalitede benim kimyasal oldu dilerim sizin sağlıklı bir gebeliğiniz olur
kupkck .!.: Bugün bana 4.gün 1. Kalite embriyo transfer edildi.Genelde 3.ve5.gün olanları duyuyordum.4.gün olup da tutan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... İnşallah tutar içiniz rahat olsun bundan önce benimde 4.gün embriyosuydu 5Bb kalitede benim kimyasal oldu dilerim sizin sağlıklı bir gebeliğiniz olur
kupkck Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2025 44 15 3 31 Salı 16:51 Konu Sahibi Konu Sahibi kupkck #3 gunes12306 .!.: İnşallah tutar içiniz rahat olsun bundan önce benimde 4.gün embriyosuydu 5Bb kalitede benim kimyasal oldu dilerim sizin sağlıklı bir gebeliğiniz olur Genişletmek için tıkla... Amin inşallah sizin de Bana sadece hepsi de birinci kalite dendi böyle değer söylenmedi bakalım sonuç neleri gösterir:)
gunes12306 .!.: İnşallah tutar içiniz rahat olsun bundan önce benimde 4.gün embriyosuydu 5Bb kalitede benim kimyasal oldu dilerim sizin sağlıklı bir gebeliğiniz olur Genişletmek için tıkla... Amin inşallah sizin de Bana sadece hepsi de birinci kalite dendi böyle değer söylenmedi bakalım sonuç neleri gösterir:)
E elfth91 Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2024 296 122 18 34 Bugün 11:52 Konu Sahibi Konu Sahibi kupkck #4 kupkck .!.: Bugün bana 4.gün 1. Kalite embriyo transfer edildi.Genelde 3.ve5.gün olanları duyuyordum.4.gün olup da tutan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Çarşambada bana 4. Gün embriyosu transfer edildi orta kalite bekliyoruz bakalım
kupkck .!.: Bugün bana 4.gün 1. Kalite embriyo transfer edildi.Genelde 3.ve5.gün olanları duyuyordum.4.gün olup da tutan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Çarşambada bana 4. Gün embriyosu transfer edildi orta kalite bekliyoruz bakalım
kupkck Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2025 44 15 3 31 Bugün 12:30 Konu Sahibi Konu Sahibi kupkck #5 elfth91 .!.: Çarşambada bana 4. Gün embriyosu transfer edildi orta kalite bekliyoruz bakalım Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsuun güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallah
elfth91 .!.: Çarşambada bana 4. Gün embriyosu transfer edildi orta kalite bekliyoruz bakalım Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsuun güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallah