- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
Öncelikle merhaba şubatın 27 si adet günüm ama hala olamadım geçikmem var 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir mi yaşayan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmemin 7. Günündeyim deseniz sağlık merkezine?Benim de 28 Şubat'ta olmam gerekiyordu, normalde çok düzenli olur günü gününe. Geçen sene Mayıs'ın 11'inde düşükten dolayı kürtaja alındım 6+6'da. Doktor gebeliği erken fark edip kan sulandırıcı iğneye başlamam gerektiğini söylemişti. Şu an şehir dışındayım ve 7 gün gecikme olmadan kan alamayız diyorlar. 2 tane erken gebelik testi 2 tane de normal gebelik testi yaptım. Erken gebelik testinin birinde çok silik ikinci çizgi çıktı. Bu sabah normal gebelik testinde tek çizgi çıktı. Kafam çok karışık ne yapmalıyım? Bugün 5. gün
Prensip olarak 7 gün bekliyoruz 4 gün çok kısa dediler dün aile hekimliğinde, ben de ilk kez duyuyorumNeden 7 gün diyolar acaba özellikle 7 gün sonrası mı daha net cıkar sonuc
Bemce gidip 10 gün gecikti deyin, ilk defa duyuyorum yani şu kadar gün bekle diyeniPrensip olarak 7 gün bekliyoruz 4 gün çok kısa dediler dün aile hekimliğinde, ben de ilk kez duyuyorum
Gecikmemin 7. Günündeyim deseniz sağlık merke
Misafir olduğumuz için burada hep aynı doktora yönlendirme yapıyorlar, ben de kadın doğuma randevu aldım sabah erken saate ama hafta sonunu nasıl geçireceğim bilmiyorum çünkü ya hamileysem de geç kalıp yine aynı şeyleri yaşarsam diye korkuyorumBemce gidip 10 gün gecikti deyin, ilk defa duyuyorum yani şu kadar gün bekle diyeni
Anladım, içinizi ferah tutun. 2 gün kısa bir süre. Hiç bir şey olmaz inşallahMisafir olduğumuz için burada hep aynı doktora yönlendirme yapıyorlar, ben de kadın doğuma randevu aldım sabah erken saate ama hafta sonunu nasıl geçireceğim bilmiyorum çünkü ya hamileysem de geç kalıp yine aynı şeyleri yaşarsam diye korkuyorum
İnşallahAnladım, içinizi ferah tutun. 2 gün kısa bir süre. Hiç bir şey olmaz inşallah
Merhaba belirtileriniz varmiBen yarın acilde test vericem dua edin lütfen
İnşallah güzel haberlerle gelirsinizBen yarın acilde test vericem dua edin lütfen
Arada miğdem bulanıyor ağrılar giriyor karnıma ama başka belirtim yok hamile olduğumu düşünmüyorum ama sadece geçikti için şüpheliyimMerhaba belirtileriniz varmi
Hayırlısı olsun inşallahBende aynı durumda sayılırım gecıkmemin 5. Günündeyim ilk 2.3 günü yaşadıgımız depremden dolayı strese bagladım test yaptım bugun erken testlerden negatif pazartesi kan vermeyi dusunuyorum 1.5 yıldır deniyoruz maalesef
Çok teşekkür ederimİnşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Başka yerde kan verin bence tabi mümkünse 5. Gün yeterli zaman niye 7 gün şartlandırıyolarBenim de 28 Şubat'ta olmam gerekiyordu, normalde çok düzenli olur günü gününe. Geçen sene Mayıs'ın 11'inde düşükten dolayı kürtaja alındım 6+6'da. Doktor gebeliği erken fark edip kan sulandırıcı iğneye başlamam gerektiğini söylemişti. Şu an şehir dışındayım ve 7 gün gecikme olmadan kan alamayız diyorlar. 2 tane erken gebelik testi 2 tane de normal gebelik testi yaptım. Erken gebelik testinin birinde çok silik ikinci çizgi çıktı. Bu sabah normal gebelik testinde tek çizgi çıktı. Kafam çok karışık ne yapmalıyım? Bugün 5. gün
Bu test pozitif hayırlı olsun. Bence önlem amacli coraspirin başlayın hiç degilse
Evet 3 gündür kullanıyorum bugün acile gitmeyi düşünüyorum, sabah mide bulantılarım oluyor ama bugün strip test yaptım tek çizgi çıktı. Bu pozitif çıkan test de dağılmış acaba bozuk muydu diye düşündürdüBu test pozitif hayırlı olsun. Bence önlem amacli coraspirin başlayın hiç degilse