4 gün geçikme

Merhaba kan sonucuma baktım 264 çıkmış ama normal mi bilmiyorum konu açtım bilen de yok aile hekimine gidip sorucam bu gün yarın da randevum var bakalım hayırlısı olsun artık canım
Ah gözünüz aydın sağ Salim kucağınıza alın😍 benim gecikmenin 7 veya 8. Günü iki uygulama farklı gösteriyor şehir dışındayım test bile yapamıyorum:(

Günaydın, adet bitiminden bir gün sonra korunmalı bir ilişkim oldu. Uygulamadan da kontrol ediyorum risksiz bir gündü .Kondom ile korunuyorduk sadece partnerim bir ara kontrol etti yırtıldı sandım deyip iyice baktı ve bir şey yok dedi. Eğer böyle bir şey olsa fark ederdi değil mi? Hamile kalma olasılığım var mıdır sizce. Beklenen adetime de 10 gün kaldı test yapmalı mıyım?

Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşamı olsun
Dün randevum vardı 264 yüksek dedi kan verelim dedi verdik oda 888 çıktı ultrasonda görünmez dedi görünmesi için binlerde olması gerekiyor iki günde bir düzenli artık olursa sağlıklı gebelik kabul ediliyor hcg takibi yapıyoruz yarın vericem tekrar ama sorun şu ki ben gerçekten bişi hissetmiyorum sadece karın ağrısı geçen kimyasal da bile meme hassasiyeti vardı bunda yok ben anlamadım bişi ben o keseyi görüp kalp atışını duyana kadar ömrümden ömür gidecek. Bide kimyasaldan sonra ara vereyim dedim rahim biraz dinlendireyim dedim iki yıldır hastanelerde sürünüyorum inanın tüp bebek tedavisinde kullanılan iğnelerden dahi kullandım 10 tane zar zor bir yumurta büyüdü çatlatma iğnesi yaptık boş çıktı üç tane kimyasal da kolay değil yıprattı beni çok üzdü şimdi tam vazgeçmişken olması inanamıyorum amh değerim 0.19 nereye gittiysem tüp bebek denildi şuan bile korkuyorum çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırım rabbim bende dahil tüm isteyenlere versin

Ah gözünüz aydın sağ Salim kucağınıza alın😍 benim gecikmenin 7 veya 8. Günü iki uygulama farklı gösteriyor şehir dışındayım test bile yapamıyorum:KK43:
Çok teşekkür ederim tekrar kan verdim 888 olmuş doktor ultrason da görünmez dedi görünmesi için binlerde olması gerekiyor yarın tekrar kan vericem bende merak ediyorum hem korku hem heyecan hemde başka bi sorun vardır diye de çok endişeliyim. Keşke kan verseydiniz yinede hayırlısı olsun dediğiniz gibi 7. Yada 8 günü geç döllenme değilse beta 400 lerde filan olması gerekiyor bende kimyasal geçirdim daha adet olmadan oldu gibi neye göre hesap yapayım bilmiyorum tam haftasını anca hcg den tahmin yürütüyorum şimdi yine aynı korku ya yükselmediyse diye artık yarın öğrenicem yazarım olumlu yada olumsuz yazarım yine

Back
X