- 9 Ocak 2025
- 15
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi cerenercan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim hayırlısı ne ise o olsun nasip değilmiş diyelim cevaplandırdığınız için çok çok teşekkür ederimCanım testte negatif gözüküyor kan testi ver istersen
Bende buna inanıp gönderdim ne cevap gelecek diye acaba dedim olabilir mi çok sağ olun yanıtladığınız için iyi ki varsınızTestte ufak bir pembelik goruyorum ben.yarin ilk idrarla bir daha deneyin bence..
Rica ederim canım Allah’ım Ummadığın yerden çiçeklendirsinÇok teşekkür ederim hayırlısı ne ise o olsun nasip değilmiş diyelim cevaplandırdığınız için çok çok teşekkür ederim![]()
Yani var gibi geç döllenme olabilir erken gebelik mi yaptınız ?Arkadaşlar merhaba adetim 4 gün gecikti biraz karın ağrım var ama bi test yapmak istedim sizce bi mutluluk haberi alır mıyım ?
Ben 4 günlük gecikme içindeyim bugün bi test yapmak istedim böyle çıktı sizlerle paylaşmak istedim olur ya benim gördüğüm gibi gören var mı diye çok teşekkür ederim yanıt içinYani var gibi geç döllenme olabilir erken gebelik mi yaptınız ?
Dilerim yakin zamanda guzel haberlerinizi alirizBende buna inanıp gönderdim ne cevap gelecek diye acaba dedim olabilir mi çok sağ olun yanıtladığınız için iyi ki varsınız
Çok net değil ama var gibi , benim daha adetime 3 gün vardı bu şekildeydi testim geç döllenme olabilir sizindeBen 4 günlük gecikme içindeyim bugün bi test yapmak istedim böyle çıktı sizlerle paylaşmak istedim olur ya benim gördüğüm gibi gören var mı diye çok teşekkür ederim yanıt için
Test bozuk bence tam çıkarmamış gibi varsa da testin markası nedir?Arkadaşlar merhaba adetim 4 gün gecikti biraz karın ağrım var ama bi test yapmak istedim sizce bi mutluluk haberi alır mıyım ?
Çöpünü dışarı attım hatırlamıyorum inanın ben yarın bi daha yapayım bariTest bozuk bence tam çıkarmamış gibi varsa da testin markası nedir?