4 gun gelen kahverengi akinti

Nazli gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.461
1.045
158
35
Merhaba kizlar en son adet tarihim 1 temmuz normalde adetlerim hep gec kalir duzensizdir 7 agustosta kahverengi akinti yasadim 4 gun surdu bitti ustune gorme olabilirmi acaba ve ben test yaptim negatif ama acaba gec dollenme olabilirmi cunku ilk oglumda gec dollenme yasamistim simdi karnim sis ve kipirtilar oluyor karnimda ve kasik agrimda var arada basina boyle bisey gelen varmi ?

Aynıyız senle 10 agustos adet gunum en son 14 temmuz da adet oldum 7 agustosta 1 defa azıcık kahverengi leke geldi erken oluyorum sandım ama 2 gun bekledim hıcbır sey gelmeyince o an elimde ovulasyon testi vardı son 1 tane kalmıs şunu yapıyım dedim pik cıktı adet olmadan bile yumurtluyorum artık dedim
Bugun belim basım agrımaya basladı bacaklarımda bunlar bende adet belirtisi kasıklarım da sızlıyor ama cok gaz var 3 gundur bende belki de ayaklarımı usutuyorum gebelik testi yapmadım bu güne kadar hıc belirti olmayınca yapmak istemedim negatifi gormek istemiyorum beklıcem o yuzden

Ne yaptiniz acaba test yaptinizmi varmi guzel haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…