4 gün önce ikinci bebegimi düsürdüm :((((

iman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
287
41
43
35
Gaziantep
selam kizlar baslikta okudugunuz gibi 12. haftada bebegimi düsürdüm. icimde ki aciyi ve boslugu anlatamam. bebegimin görüntüsü gözümün önünden gitmiyo. ben normal bi dogum yapar gibi bebegimi düsürdüm. yani önce sancilarim basladi sonra suyum geldi ve en sonunda bebegim. minik bi bebek. herseyi tam gelismis. yüzü elleri ayaklari bacaklari tüm vücudu cinsiyeti bile belli oluyodu. bi oglum olacakti nasip degilmis. ama bunada sükür ediyorum cünkü cok daha fazla aci ceken anneler var farkli yollarda ve sekillerde evladini kaybedenler var mevlam herkese sabir versin bu mübarek günde herkes kendi acisini ceker insallah tekrar hamile kalipda bebegimi kucagima alabilirim.

tüm annelere selam olsun

Başınız sağolsun Allah sabırlar versin.Umarım en kısa süürede yeniden hamile kalıp bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

selam kizlar baslikta okudugunuz gibi 12. haftada bebegimi düsürdüm. icimde ki aciyi ve boslugu anlatamam. bebegimin görüntüsü gözümün önünden gitmiyo. ben normal bi dogum yapar gibi bebegimi düsürdüm. yani önce sancilarim basladi sonra suyum geldi ve en sonunda bebegim. minik bi bebek. herseyi tam gelismis. yüzü elleri ayaklari bacaklari tüm vücudu cinsiyeti bile belli oluyodu. bi oglum olacakti nasip degilmis. ama bunada sükür ediyorum cünkü cok daha fazla aci ceken anneler var farkli yollarda ve sekillerde evladini kaybedenler var mevlam herkese sabir versin bu mübarek günde herkes kendi acisini ceker insallah tekrar hamile kalipda bebegimi kucagima alabilirim.

tüm annelere selam olsun

Sözün bittiği yer..Çok çok geçmiş olsun Allah sabır versin.inş tez zamanda hamile kalır o boşluğunu tekrar doldurursun allahım sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inş

Allah sabır versin canım daha boy boy çocukların olur umarım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnde 25gun once ikinci bebegimi 18,haftada dusurdum ilkinide bobrek tasi sancisindan dusurdum ilkinde anlamadim kndiliginden adet gibi dustu ama ikincisi normal dogum du bedenen hissettigin aci gecip gidiyo bn bebegime bakamadim mezarinada gitmedim dayanamam cunku ama zamanla kabulleniyosun unutmuyosun sadece alisiyosun rabbim onu daha cok sevdi orda mutlu diyosun bnimde oglum olcakti kismet degilmis sebebi intihap simdi onun tedavisininyapiyorum uc ay bekle dedi doktor bi ay gitti zaten nnim beklemeye niyetim yok kndimi hazir hissefiyorm tedavim bitince baslicam sende uzulme dik durki bi kere daha anne olasin acini yasa ama dunyadan kopma

Canim benim basin sag olsun Rabbim sabirlar versin, Cennete melegin seni beklicek ve sen olmadan cennete girmem diycek. Bende ilk bebegimi kaybetim, simdi ikinciye hamileyim ama hala korkumu yenemedim sanki bunada birsey olucakmis gibi geliyor, galiba saglicakla kucagimiza alana kadarda bu korkular hep olucak. Ben ilk bebegimi kaybetigimde hep beterin beterini düsündüm, arkadasim ölü dogum yapmisti, bebegini kucagina almayi beklerken. sükretimki basina oldu, yoksa herseyi hazir iken bebegini yatagina degilde mezara yatirmak :( sende beterin beterini düsünerek sabret arkadasim Mevlam büyük, görelim neyler, neylerse güzel eyler

tüm annelere selam olsun

Allah yar ve yardımcın oldun cnm bende 17 haftalık kızımı kaybetmiştim oyzden bilirim acını inş. tekrar aynı annelik duygularını Allah bütün isteyenlere nasip eder.

çok ama çok geçmiş olsun ,inşallah yeniden bir bebek sahibi olursun...

tüm annelere selam olsun

canım başın sağolsun kıyamam sana. okurken gözlerim doldu.rabbim inşallah en yakın zaamnda kucağını doldurur. rabbim gönlüne göre versin. bende 4.5 aylık hamileyim bebeğimi kaybetme durumum var :( rabbim sevdiği kulları sınarmış burada elbeette üzülüyoruz ama eminimki öbür tarafta buluşacağız inşallah

Bnde 25gun once ikinci bebegimi 18,haftada dusurdum ilkinide bobrek tasi sancisindan dusurdum ilkinde anlamadim kndiliginden adet gibi dustu ama ikincisi normal dogum du bedenen hissettigin aci gecip gidiyo bn bebegime bakamadim mezarinada gitmedim dayanamam cunku ama zamanla kabulleniyosun unutmuyosun sadece alisiyosun rabbim onu daha cok sevdi orda mutlu diyosun bnimde oglum olcakti kismet degilmis sebebi intihap simdi onun tedavisininyapiyorum uc ay bekle dedi doktor bi ay gitti zaten nnim beklemeye niyetim yok kndimi hazir hissefiyorm tedavim bitince baslicam sende uzulme dik durki bi kere daha anne olasin acini yasa ama dunyadan kopma

yazdiklarini aglayarak okudum mevlam sanada banada ve bizim gibi annelere sabir versin. bende daha bu ayin sonunda tedaviye baslicam ki bende neden oldugunu bilmedikleri icin önce neden iki düsük yaptim diye sebebine bakicaklar. triod sorunum vardi insallah ondan kaynaklanmiyodur bilmiyorum kafam cok karisik cok üzgünüm ama dedigin gibi gün gectikce insan alisiyo rabbim daha kötü günleri göstermesin bu aziz mübarek ramazan günün hürmetine bütün isteyenlere saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

Canim benim basin sag olsun Rabbim sabirlar versin, Cennete melegin seni beklicek ve sen olmadan cennete girmem diycek. Bende ilk bebegimi kaybetim, simdi ikinciye hamileyim ama hala korkumu yenemedim sanki bunada birsey olucakmis gibi geliyor, galiba saglicakla kucagimiza alana kadarda bu korkular hep olucak. Ben ilk bebegimi kaybetigimde hep beterin beterini düsündüm, arkadasim ölü dogum yapmisti, bebegini kucagina almayi beklerken. sükretimki basina oldu, yoksa herseyi hazir iken bebegini yatagina degilde mezara yatirmak :( sende beterin beterini düsünerek sabret arkadasim Mevlam büyük, görelim neyler, neylerse güzel eyler

cok sagol canim senin adina cok sevindim rabbim saglikli ve sevincle kucagina almayi nasip etsin insallah ama sakin korkuyla gecirme hamileligini ve lütfen internette benim gibi bayanlarin basina geleni okuma lütfen onun yerine namaz kil dua et icini bizim sikintilarimizla doldurma bebegini yazik olur mu canim ve insallah insallah saglikli yavrunu kucagina alirsin

Allah yar ve yardımcın oldun cnm bende 17 haftalık kızımı kaybetmiştim oyzden bilirim acını inş. tekrar aynı annelik duygularını Allah bütün isteyenlere nasip eder.

sagol canim mevlam saglikli evlatlar nasip ettsin vefat eden cocuklarimiz simdi cennete kus olup ucuyorlardir insallah bu benim tek tesellim

canım başın sağolsun kıyamam sana. okurken gözlerim doldu.rabbim inşallah en yakın zaamnda kucağını doldurur. rabbim gönlüne göre versin. bende 4.5 aylık hamileyim bebeğimi kaybetme durumum var :( rabbim sevdiği kulları sınarmış burada elbeette üzülüyoruz ama eminimki öbür tarafta buluşacağız inşallah

kiyamam canim sana ve bebegine mevlam nebiy sav. efendimizin hürmetine bebegini sana bagislasin ve hayirlarla kucagina almayi nasip etsin insallah

yazdiklarini aglayarak okudum mevlam sanada banada ve bizim gibi annelere sabir versin. bende daha bu ayin sonunda tedaviye baslicam ki bende neden oldugunu bilmedikleri icin önce neden iki düsük yaptim diye sebebine bakicaklar. triod sorunum vardi insallah ondan kaynaklanmiyodur bilmiyorum kafam cok karisik cok üzgünüm ama dedigin gibi gün gectikce insan alisiyo rabbim daha kötü günleri göstermesin bu aziz mübarek ramazan günün hürmetine bütün isteyenlere saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

Uzulme diyemem anca yasadiklarini yaşayanlar seni anlar ama gecicek hafiflicek ne kadar uzulur stres yapatsan hamile kalman gecikir rabbine sigin dua et mubarek gunlerde bebeklerimiz cennet kapisinda bizi beklicek ben bunu dusunerek umutlaniyorum bi kezvdaha olcak biliyorum

cok sagol canim senin adina cok sevindim rabbim saglikli ve sevincle kucagina almayi nasip etsin insallah ama sakin korkuyla gecirme hamileligini ve lütfen internette benim gibi bayanlarin basina geleni okuma lütfen onun yerine namaz kil dua et icini bizim sikintilarimizla doldurma bebegini yazik olur mu canim ve insallah insallah saglikli yavrunu kucagina alirsin

Amin gülüm insAllah birgün hepimiz bütün isteyenler saglicakla bebislerini kucagina alir Annelik duygusunu yasarlar yasariz. Bir abla icime su serpmisti ve söyle demisti, kaybetme riski hep var, sadece hamilelikte degilki, doguduktan sonra da kaybedebilirsin ve demistiki benim 3tane cocugum var ama yarin hepsinin ölmicegini nerden bileyim. Icime onun sözleri öyle umut olduki, beni adeta uyandirdi... Simdi karnimdakine Rabbimin bir emaneti diye en iyi sekilde bakmaya calisiyorum ve zamani geldiginde Rabbim benden alicak biliyorum, insAllah Rabbim aldigida onu bana emanet etigi gibi tertemiz emaneti teslim etmek nasip olur. Canim ben burdayim birseye ihtiyacin olursa herzaman, piskolojimin bozuk oldugu dönemler oldu düsükten sonra ama hamd olsun toparlandim ve inaniyorum sende üstesinden geleceksin. Su mübarek ayda bol bol dua edelim insAllah

Bende 8haftalık bebegimi kaybettim
Kürtajla aldırdık cok ama cok zor bi durum Allah yardımcın olsun
Herşeyde bi hayır var ben buna inanıyorum
Allah'ım sana saglıklı bir bebek nasip edecek inşllah
Dua et hamile kaldığında. Bol bol dinlen ve stres den uzak dır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende 8haftalık bebegimi kaybettim
Kürtajla aldırdık cok ama cok zor bi durum Allah yardımcın olsun
Herşeyde bi hayır var ben buna inanıyorum
Allah'ım sana saglıklı bir bebek nasip edecek inşllah
Dua et hamile kaldığında. Bol bol dinlen ve stres den uzak dır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok üzüldüm mevlam sanada sabir versin insallah ikimizde ve isteyen herkes saglikli yavrularini kucagina alirlar. üzme kendini kaderimizde varsa mevlam bizede verir ve bu günlerde gecer. mevlam peygamber efendimize bile evlat acisi tatirmis bu yüzden hep hamd olsun diyorum hersey icin hamd olsun hayirlisi böyledir belki Allah bilir. insallah yakinda bebek haberini aliriz

tüm annelere selam olsun

Canım benim yaaa... çok üzüldüm inan gözlerim dolu dolu oldu..
Canı veren O alan da O...
Rabbim sana hayırlı evladlar nasip etsin
Allahım sana ve bebeğini kaybeden tüm annelere yardım etsin...sabırlar versin..
İnşallah kendini toparladığında tekrar bebek sahibi olursun ve bebeğini sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın

Back
X