Merhabalar.
Yarın 4. Gün taze embriyo transferim yapılacak. Daha önce hiç 4. Gün transferi duymamıştım. 36yaşındayım 8 çok iyi kalite yumurtamın 6si döllendi sonraki gün 3ü regl tarihimle aynı 3ü biraz geriden gelişiyor dendi. Genel olarak 3 ya da 5. Gün transferleri oluyor. 4. Gün neden yapılır
Hiç korkmayın bence 3 gün olup tutanda var bence kafanıxa takıp stres yapmayın kendınızze önemli olan kalıtesı günü degıl stresten uzak durun bence bebegınız size tutuncak inşallah
Az önce 2 embriyo transfer edildi. Kaliteli herşey çok güzel bundan sonra sende dedi doktorum da embriyolog da. Başlangıç sürem biraz uzun bir yoldu beni geren, içime bi konsa tutacak diye hissettim hep şuan da öyle
Az önce 2 embriyo transfer edildi. Kaliteli herşey çok güzel bundan sonra sende dedi doktorum da embriyolog da. Başlangıç sürem biraz uzun bir yoldu beni geren, içime bi konsa tutacak diye hissettim hep şuan da öyle
Sonucun ne oldu acaba bende 16 sında 2 tane 4. Gün embriyosu transferi oldum cuma günü idrar testi yaptım negatif çıktı . Hafif ktamplarım ağrılarım vardı cuma günü bıçak gibi kesildi çok endişeliyim.
Sonucun ne oldu acaba bende 16 sında 2 tane 4. Gün embriyosu transferi oldum cuma günü idrar testi yaptım negatif çıktı . Hafif ktamplarım ağrılarım vardı cuma günü bıçak gibi kesildi çok endişeliyim.