ya nasıl verdin sporla destekledin mi peki bende 2,5 ayda 15 kilo vermem lazım kızlar
Neler yedin neler yaptın mesela
Buarada tebrikler
teşekkürler tatlım :)
dediğim gibi çom fazla su içtim 20 bardağa yakın su içtim her gün beyaz ekmeği kestim tam tahıllı ekmek yiyorum bol bol yoğurt yiyrum bitki çayları içiyorum elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum çok zorlanmadım yani :))
tebrikler bitki çayları derken neler içtiniz mesela
Aşırı su tüketimi böbreklerin normalden fazla çalışmasına ve mineral kayıplarına sebep verir.10 bardak
dan fazla su içmek aşırı su tüketimi girer aman dikkat edin.Kilo verirken sağlığınızdan olmayın.
Diğer yazan hanım sizde 2,5 ayda 15 kilo verirsiniz de kaybedeceğiniz sağlığı geri alamazsınız.
Lütfen okuyun araştırın.Hızlı kilo vermenin en basit yan etkisi saç dökülmesi.
Aşırı su tüketilmesinin zararları
Gerekenden daha fazla su tüketimi ise kişinin zehirlenmesine neden olabilir. Aşırı su vücutta; kandaki sodyum miktarının düşmesine (hiponatremi), hücrelerin aşırı su alarak şişmesine, ciddi fiziksel sorunlara, beyin ödemine ve ölümüne neden olabilmektedir.
alıntı
Tebrikler canım 4 günde 1.5 kilo süper yaa bende her akşam yarın başliycam diyorum sabah olunca tutamıyorum kendimi 2 gün bozmasam devamı gelicekte iştegün içerisinde tam olarak ne yedin ilk 4 gün bende motive olup başlayabilirim sayende belki
Hemde sağlığını bozmadan başarmışsın canım önemli olan yeter deyip başlayıp miğdeyi küçültmek yani inş bende başliycam bu sefer senin başarını okuyunca gerçekten gaza geldim :)
Super olur valla canım çok teşekkür ederim benim bide tatlı krizlerimi nasıl durdurucağımıda söylersen :))) tam 20 kilo fazlam var hamileliğimde ne bulursam yedim
01.04.2013 pazartesi bende bu sefer kararlıyım ve başliycam sabah dediğin gibi ılık suyla ve kahvaltıyla devam edicem bakalım 4 günde bende ne kadar etki göstericek cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?