4 Günde 1.5 kiloo :))

LELEN

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
42
0
16
İzmir
Merabaa kızlaar :)

Bu sefer kararlıydım ve 4 günde tamm 1 buçuk kilo verdimm :21: Aslında hayatımda pek bişeyi değiştrmedim sadece daha sağlıklı daha düzenli beslendim kendimi sen diyettesin bişey yiyemezsin diye kasmadım sadece yeme alışkanlğmı değiştirdim ve sonuç buu :21: İnşallah isteyen herkes istediği kiloya gelebilirr :16:

ya nasıl verdin sporla destekledin mi peki bende 2,5 ayda 15 kilo vermem lazım kızlar

Ya öyle çok spora ağırlık vermedim ama mesela günde 10 mekik çektim bel kıvırdım falan öyle yani ama çok su içtim ilk gün midem bulanmıştı sudan ama artık içtikçe içesim geliyor :)) Sonra sabahları hep poğaça yerdim onu kestim evde kahvaltı etmeye başladım tam tahıllı ekmek yedim bunla çok işe yaradı bol bol yğurt yiyorum bakalım böyle devam etcm inşallah devamı gelir :) bence sende bunları yaparak 2 ayda bile o kiloyu verirsin canım :)

Neler yedin neler yaptın mesela
Buarada tebrikler

Teşekkürler tatlım :)

Dediğim gibi çom fazla su içtim 20 bardağa yakın su içtim her gün beyaz ekmeği kestim tam tahıllı ekmek yiyorum bol bol yoğurt yiyrum bitki çayları içiyorum elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum çok zorlanmadım yani :))

teşekkürler tatlım :)

dediğim gibi çom fazla su içtim 20 bardağa yakın su içtim her gün beyaz ekmeği kestim tam tahıllı ekmek yiyorum bol bol yoğurt yiyrum bitki çayları içiyorum elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum çok zorlanmadım yani :))

tebrikler bitki çayları derken neler içtiniz mesela

Aşırı su tüketimi böbreklerin normalden fazla çalışmasına ve mineral kayıplarına sebep verir.10 bardak
dan fazla su içmek aşırı su tüketimi girer aman dikkat edin.Kilo verirken sağlığınızdan olmayın.
Diğer yazan hanım sizde 2,5 ayda 15 kilo verirsiniz de kaybedeceğiniz sağlığı geri alamazsınız.
Lütfen okuyun araştırın.Hızlı kilo vermenin en basit yan etkisi saç dökülmesi.

Aşırı su tüketilmesinin zararları
Gerekenden daha fazla su tüketimi ise kişinin zehirlenmesine neden olabilir. Aşırı su vücutta; kandaki sodyum miktarının düşmesine (hiponatremi), hücrelerin aşırı su alarak şişmesine, ciddi fiziksel sorunlara, beyin ödemine ve ölümüne neden olabilmektedir.
alıntı

Aşırı su tüketimi böbreklerin normalden fazla çalışmasına ve mineral kayıplarına sebep verir.10 bardak
dan fazla su içmek aşırı su tüketimi girer aman dikkat edin.Kilo verirken sağlığınızdan olmayın.
Diğer yazan hanım sizde 2,5 ayda 15 kilo verirsiniz de kaybedeceğiniz sağlığı geri alamazsınız.
Lütfen okuyun araştırın.Hızlı kilo vermenin en basit yan etkisi saç dökülmesi.

Aşırı su tüketilmesinin zararları
Gerekenden daha fazla su tüketimi ise kişinin zehirlenmesine neden olabilir. Aşırı su vücutta; kandaki sodyum miktarının düşmesine (hiponatremi), hücrelerin aşırı su alarak şişmesine, ciddi fiziksel sorunlara, beyin ödemine ve ölümüne neden olabilmektedir.
alıntı

Haklısın canım ama ben nerdeyse gün içince hiç oturmuyorum çalıştığım için yani sırf kilo vermek içinde değil zaten normalde de günde en az 10-12 bardak su içen biriym bide azıck spora başlaynca normal olarak daha fazla su içmem gerekti böyle dengeleniyor diye düşünüyorum

Tebrikler canım 4 günde 1.5 kilo süper yaa bende her akşam yarın başliycam diyorum sabah olunca tutamıyorum kendimi 2 gün bozmasam devamı gelicekte işte :( gün içerisinde tam olarak ne yedin ilk 4 gün bende motive olup başlayabilirim sayende belki

Tebrikler canım 4 günde 1.5 kilo süper yaa bende her akşam yarın başliycam diyorum sabah olunca tutamıyorum kendimi 2 gün bozmasam devamı gelicekte işte :( gün içerisinde tam olarak ne yedin ilk 4 gün bende motive olup başlayabilirim sayende belki

Saol canım :)
öncelikle şunu söylym emin ol benim kadar iradesiz değilsindir :)bende hep başladım bıraktım başladım bıraktım ama en sonunda yeter dedim ve başladım :) Şöyle anlatym sana sabah kalkar kalkmaz büyük bardak ılık su içtim 4 günde aynı.
Sabah kahvaltı olarak ilk 3 gün bir dilim tam tahıllı ekmek 4-5 zeytin biraz peynir domates salatalk sınırsız biraz maydanzz ve sadece bir gün haşlama yumurta çayda içeblrsn ben sevmediğim için içmdm :)
Çalıştığım için öğlen pek bi seçeneğim olmuyordu ama her gün ne yediysem onun yarısını yedim ama her öğle yemeğimde bir kase yoğurt yedim ekmek hiç yemedim

Tabi öğlenle sabah arasında bir bardak kayısılı çay..

16.30 gibi yine çay ve yanında bir kaçtane diyet bisküvi

Akşam eve gittiğimde ne yemek varsa çok az yiyorudm ve yine bir kase yoğurt yatana kadr çok acıkrsam ya bir meyve yada yine diyet bisküvi yedim :)

Ve bol bol su içtim bol bol hareket ettim inan haç açlık hissetmedim hatta bazen çok yedm keşke o kadr yemesydm dediğim oldu :)

Hemde sağlığını bozmadan başarmışsın canım önemli olan yeter deyip başlayıp miğdeyi küçültmek yani inş bende başliycam bu sefer senin başarını okuyunca gerçekten gaza geldim :)

Hemde sağlığını bozmadan başarmışsın canım önemli olan yeter deyip başlayıp miğdeyi küçültmek yani inş bende başliycam bu sefer senin başarını okuyunca gerçekten gaza geldim :)

O zaman ne mutlu bana :)
İnan bi süredn sonra canın bişey istemiyor en güzelide bu ve ben ne kadar dolu olursa olsun tabağında bişey bırakmyan biriyken bugün yarısını aldığım halde tabağımda onunda yarısı kaldı çünkü gerçkten canım istemydu doydğm anda bıraktm :)

İstersen her gün ne yediğimi yazarım sende fikir edinmiş olursun :)

Super olur valla canım çok teşekkür ederim benim bide tatlı krizlerimi nasıl durdurucağımıda söylersen :))) tam 20 kilo fazlam var hamileliğimde ne bulursam yedim :(

Super olur valla canım çok teşekkür ederim benim bide tatlı krizlerimi nasıl durdurucağımıda söylersen :))) tam 20 kilo fazlam var hamileliğimde ne bulursam yedim :(

Valla canım ben tatlı isteğimi yoğurt ve tarçını karıştırarak giderdim oda olmazsa bu diyet bisküvilerin çikolatalısı var onlardan dene :) Bugün sabag kalktığımda iki bardak suyumu içtim bir saat sonrada kahvaltımı ettim yine aynı şekilde dahada bişey yemedim :)

01.04.2013 pazartesi bende bu sefer kararlıyım ve başliycam sabah dediğin gibi ılık suyla ve kahvaltıyla devam edicem bakalım 4 günde bende ne kadar etki göstericek cnm

01.04.2013 pazartesi bende bu sefer kararlıyım ve başliycam sabah dediğin gibi ılık suyla ve kahvaltıyla devam edicem bakalım 4 günde bende ne kadar etki göstericek cnm

Hadi bakalım hayırlısı canım gelişmeleri ve neler yaptığını söylersen sevinirim :)

ya bende sey duymuştum ip atlamak saatte 1000 kalori yaktırıyomus (tempolu) ben günde 100 mekik çekiyorum bide günde 1 saat yürüyüp yediklerime dikkat edersem belki veririm evet 48 kilo olmak istiyorum cünkü :) bu arada gerçekten tebrikler sağlığında bi bozulma olmadı dımı

Back
X