4 günde 3 kilo verddim kendi diyetimle

bppinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
54
2
96
İzmir
selam kızlar yaklaşık iki yıldır sürekli başla bırak şekilde diyet yapıyorum tartıda pazar günü 69,5 kg görünce acilen diyete başlamaya karar verdim ve baktım diyetleri uygulayamıyorum bende kendi diyetim yapıyım dedim ve sabah uyanır uyanmaz 1 kase yoğurt ara öğünde 1 bardak çay ve 1 elma öğle ekmeksiz olarak ne varsa onu yedim ve son olarak saat 16 gibi 1 elma ve buğdaylı bisküvi yedim ve şuan 4 günüm 66 kiloyu gördüm bile duraklama başladığı zaman lahana çorbasını denemeyi düşünüyorum gerçekten ekmek ve şekeri çıkarınca hayatımızdan kilo verilmesi kaçınılmaz oluyor herkeze bol eksiler :) :)

merhaba B bppinar , diyetine devam ediyor musun? seninle bende bir başlangıç yapıp şu fazlam olan 8 kilomu vermek istiyorum. Benimde kilom 63 tü. Ama bir iki haftadır tartılmadım hiç. Yaptıklarını bende uygulayacağım bakalım verebilecek miyim?

Tartıda 69 u görüp şoka girenlerden biri de benim yarından itibaren sıfır ekmek ve sıfır şeker.Kararlıyım.Basenler aldı başını gidiyor.

Evet devam ediyorum tabiki artık ödem gittiği için daha az kilo gidiyor ama zaten yoğurt çok iyi şekilde özellikle göbek çevresine faydası oluyor ama bu sıra biraz kaçamaklarımda oluyor tabi :) buyrun gelin sizde deneyin inşallah faydası olur şu basenler de bi gitse

Benim vücudum kiloyu daha çok üst bölgeye yayıyor. Basenlerde problemim yok ama göbek ve göğüs bölgesi aldı başını gidiyorKilo verince illaki oradan da gidecek artık göbek içinde diyetin yanı sıra akşamları çekebildiğim kadar mekik çekersem bu işi hızlandırmış olabilirim belki.

merhaba bir günde sadece yazdıklarını mı yedin başka bir şey yok mu?
4 gün boyunca aynı şeyleri mi yemek lazım

merhaba aslihan_1991 evet bütün gün sadece yazdıklarımı yedim zaten pek bi açlıkta hissetmiyorsun ama en önemlisi akşam geç saatlerde yemeği kesmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…