4 gündür reglim gecikiyor hamile olabilirmiyim?

Melisaay28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
9
0
1
22
Sevgilimle sürtünerek ilişki yasadik ve reglim 4 5 gundur gecikti stres yaptim ve bu ay ameliyat oldum gunde 15 tane ilac aliyordum acaba hamilemiyim yoksa stres ve ilaclardanmi boyle oldu normalde hic gecikmezdi ayrica sevgilim icime yada etrafima bosalmadi sadece ilk oldugu icin icime birazcik girdi ve hemen cikti genel olarak surtunmeyle iliski yasadik ic camasirlarimiz yoktu korkuyorum hamilemiyimdir?

Önce sakin ol hamile kalmak öyle hemen olacak bir iş değil. Büyük ihtimalle stres yaptığın için geciktin. Yaşın kaç bilmiyorum ama cinsellik yaşamak istiyorsan mutlaka korunma lazım. Bu sefer olmaz bir dahakinde hamile kalırsın o zaman tüh demenin faydası olmaz malesef

Sevgilimle sürtünerek ilişki yasadik ve reglim 4 5 gundur gecikti stres yaptim ve bu ay ameliyat oldum gunde 15 tane ilac aliyordum acaba hamilemiyim yoksa stres ve ilaclardanmi boyle oldu normalde hic gecikmezdi ayrica sevgilim icime yada etrafima bosalmadi sadece ilk oldugu icin icime birazcik girdi ve hemen cikti genel olarak surtunmeyle iliski yasadik ic camasirlarimiz yoktu korkuyorum hamilemiyimdir?
Eczanede test 7.5tl uzaktan biz nerden bilelim.ki kaldiki öyle hamile kalinsaydi 🤭🤭🤭🤭

Back
X