Kan degerleri kaçtı pekiben varım 3. gün sariliktan yattı kızım. toplamda 4 kere ya da 3 kere fototerapi aldı. uzamış sarilikti bizimkisi. 20. gün düşmeye başladı. şu anda 3.5 yaşında. o zaman çok üzülmüştüm. ama sayısını bile unutmuşum bakın. ilkinde aglamistim hatta. sonra erken doğan aylardır kuvezde yatan, enfeksiyon olan bebekleri ve anneleri görünce utandım. size tek tavsiyem sürekli geçeceğini telkin edin. bu bir süreç ve geçecek. Rabbim yardımcınız olsun
Canim benim oğlumda sarılik olmustu biz gece gündüz demeden beyaz ışığın altinda yatirdik ve uyanmasini bile beklemeden kendisi istemeden devamĺı emzirdim bir kaç cay kasığıda su verdik böylelikle atlattık.devamlı beyaz ışığın altinda yatır ve istemesini bile bekleme cok sık emzir Allahın izniyle iyileşir inş...Hanımlar cok kötüyüm pazar günü dogum yaptm cok zor bir doğum oldu (normal doğum) neyseki atlattık eve geldik derken bu seferde oğlum sarılık oldu. Dün kan değeri 16.2 çıktı bugün yine kan verdik sonuclarini bekliyoruz büyük ihtimal hastanede yatacakbaşına böyle bisey gelen var mı? Nasıl atlattınız ? Geçmesi icin neler yapabilirim?
inanın tam hatırlamıyorum 16 idi galiba.Kan degerleri kaçtı peki
Sizin degerleriniz kactiCanım benim ilk kizim oldu cok uzulmustum anlatamam 1 gece yatti mavi isik veriyolar gözüne cok dikkat etmelisin.
Ikizlerim oldu onlarda gecirdiler 1 gece onlarda verildi.
Geçer inş 1 sefer kan veriyosun sonra alnindan olcuyorlar kontrole goturuyosun.
Rabbim acil şifalar versin.
Kac saatte bir emziriyordunuz. Ben 1,5 saatte bir emziriyorum sütüm olmasına rağmen yeterince emmiyor hemen bırakıyor. Napcam ben17 ile başladı büyük kizim ikizlerim kuvezdeydi onlarinkini bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?