4. Hafta gebelik kanamalı ilişki

yosunyesili44

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2023
10
4
6
33
Arkadaşlar merhaba, burada henüz çok yeniyim. Hemen konuya gireyim. Adetim geçti ben test yaptım hamileyim belirtilerim var ve test pozitif yurt dışında yaşıyorum durumlar biraz sıkıntılı burada henüz bir doktor veya ebe muayenesi olmadım beklemedeyim.
Kendi tahminim ve internet sayfalarında hesaplara göre 5 haftalık hamileyim. Dün gece ilişki sırasında kanamam oldu pembesi çok fazla değil ama azımsanacak kadar da değildi devamı gelmedi bir miktar geldi ve durdu bu bizi çok korkuttu şuna bir doktor vs de olmadığından bilgiye yada sorabilecek kimse yok. Böyle durumla karşılaşan oldumu rica etsem bana bilgi verir misini?

İlk 3 ay ilişki tehlikeli olabiliyor sancı vb bişey var mı ? Eğer artarsa veya tekrar başlarsa bir şekilde doktora görünmek gerekebilir. İlişkiye ara verin

Cevabınız için teşekkür ederim yarın doktora ulaşmaya çalışacağız. Sancı az miktarda kasıklarımda var ama ilişki öncesinde de vardı. Kanama durdu o anlık oldu sadece arkasından kahverengi adet sonu lekeler gibi geldi durdu yani. Tedirginim

Bir süre ilişki yapmayın muayene olana kadar doktor bilgi versin biz de biraz ara verdik daha yüzeysel yaşıyoruz ilişkiyi

İlk 3 ay ilişki tehlikeli olabiliyor sancı vb bişey var mı ? Eğer artarsa veya tekrar başlarsa bir şekilde doktora görünmek gerekebilir. İlişkiye ara verin
Bir süre ilişki yapmayın muayene olana kadar doktor bilgi versin biz de biraz ara verdik daha yüzeysel yaşıyoruz ilişkiyi
Teşekkür ederim bunu göz önünde bulunduracağım daha dikkatli olmak lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…