Ama olan şeyler de azaldı sanki hiç olmasaydı tamam diyecektimMerhaba daha çok yeni gebeliğiniz hiçbir belirti olmaması gayet normal
Ya bacım o belirtiler sürekli olmuyor ki ya dokuz ay boyunca aynı belirtiler olacak mı sanıyorsunuzArkadaşlar merhaba 28 ağustosta evde test yapmamla gebeliğimi öğrendim ve 5 Eylülde keseyi ve yolk kesesi görüldü. Belirtilerim ciddi göğüs şişliği uçlarına dokunurken bile acıyordu ilk günler hafif mide bulantıları ve neredeyse her gün ara ara gelen kasık ağrıları. Fakat birksç gündür git gide belirtilerim azaldı ilk mide bulantım gitti sonra göğüslerimin şişkinliği tamamen gitmesede azaldı. Dün gündüze kadar kasık ağrılarım vardı bugün o da yok bugün resmen göğüslerimin şişkinliği gitmiş gibi. Bunu yaşayan var mı çok endişeleniyorum. Bu benim ilk sağlıklı gebeliğim olacak bir sene önce tam bu zamanlar dış gebelik geçirdim.
Bilmiyorum çok endişeliyim doktoruma yazdım belirtilerle bir şey anlamayız kontrole gel dedi perşembe günü gideceğim kısmetseYa bacım o belirtiler sürekli olmuyor ki ya dokuz ay boyunca aynı belirtiler olacak mı sanıyorsunuz
Bende de ara ara geçti belirtiler ara ara çoğaldı bazen hiç hamile değilim gibi hissettim sonra tekrar başladı falan. Olabiliyor yani hergün aynı devam etmiyor korkmayın. İnşallah her şey yolundadırArkadaşlar merhaba 28 ağustosta evde test yapmamla gebeliğimi öğrendim ve 5 Eylülde keseyi ve yolk kesesi görüldü. Belirtilerim ciddi göğüs şişliği uçlarına dokunurken bile acıyordu ilk günler hafif mide bulantıları ve neredeyse her gün ara ara gelen kasık ağrıları. Fakat birksç gündür git gide belirtilerim azaldı ilk mide bulantım gitti sonra göğüslerimin şişkinliği tamamen gitmesede azaldı. Dün gündüze kadar kasık ağrılarım vardı bugün o da yok bugün resmen göğüslerimin şişkinliği gitmiş gibi. Bunu yaşayan var mı çok endişeleniyorum. Bu benim ilk sağlıklı gebeliğim olacak bir sene önce tam bu zamanlar dış gebelik geçirdim.
Merhabalar, ben de aynı durumdayım bugün sat'a göre 5+1'im dediğiniz gibi belirtilerim kaybolmaya başladı. Cuma gününe randevum var ama çok tedirgin oldum siz kontrole gittiniz mi durum nedir?Arkadaşlar merhaba 28 ağustosta evde test yapmamla gebeliğimi öğrendim ve 5 Eylülde keseyi ve yolk kesesi görüldü. Belirtilerim ciddi göğüs şişliği uçlarına dokunurken bile acıyordu ilk günler hafif mide bulantıları ve neredeyse her gün ara ara gelen kasık ağrıları. Fakat birksç gündür git gide belirtilerim azaldı ilk mide bulantım gitti sonra göğüslerimin şişkinliği tamamen gitmesede azaldı. Dün gündüze kadar kasık ağrılarım vardı bugün o da yok bugün resmen göğüslerimin şişkinliği gitmiş gibi. Bunu yaşayan var mı çok endişeleniyorum. Bu benim ilk sağlıklı gebeliğim olacak bir sene önce tam bu zamanlar dış gebelik geçirdim.
4 haftalık gebelikte çok belirti görmezsiniz. 6 7 den sonra başlar 10 gibi 3 gün gider 3 gün gelir belirtiler. 9 ay sürekli belirti yaşamayacaksınız bu gayet normal. Ayrıca hiç belirti de görmeyebilirsiniz ilerleyen dönemde herkesin bünyesi farklı ve her hamilelik kendine özel. Bunlar bebeğinizin sağlığını göstermiyor endişelenmeyin. Sağlıkla gelsin inşallahArkadaşlar merhaba 28 ağustosta evde test yapmamla gebeliğimi öğrendim ve 5 Eylülde keseyi ve yolk kesesi görüldü. Belirtilerim ciddi göğüs şişliği uçlarına dokunurken bile acıyordu ilk günler hafif mide bulantıları ve neredeyse her gün ara ara gelen kasık ağrıları. Fakat birksç gündür git gide belirtilerim azaldı ilk mide bulantım gitti sonra göğüslerimin şişkinliği tamamen gitmesede azaldı. Dün gündüze kadar kasık ağrılarım vardı bugün o da yok bugün resmen göğüslerimin şişkinliği gitmiş gibi. Bunu yaşayan var mı çok endişeleniyorum. Bu benim ilk sağlıklı gebeliğim olacak bir sene önce tam bu zamanlar dış gebelik geçirdim.
Mrb şuan bende 5+2 yim ve belirtilerim nerdeyse durdu sizin durumunuz ne oldu acaba merak ettimMerhabalar, ben de aynı durumdayım bugün sat'a göre 5+1'im dediğiniz gibi belirtilerim kaybolmaya başladı. Cuma gününe randevum var ama çok tedirgin oldum siz kontrole gittiniz mi durum nedir?
Bir süre sonra çok daha fazla artarak devam ettiMrb şuan bende 5+2 yim ve belirtilerim nerdeyse durdu sizin durumunuz ne oldu acaba merak ettim
Ay teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsinler bugün benim de belirtilerim geri gelmis durumdaBir süre sonra çok daha fazla artarak devam ettişu anda 9+2'yim, bulantı, kusma, regl sancısı gibi kasık ağrıları başta olmak üzere zortlamış durumdayım. Belirtiniz kaybolduysa rahatlayın ve sadece tadını çıkarın
Amin inşallah, sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızıAy teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsinler bugün benim de belirtilerim geri gelmis durumdaAllah kucağımiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?