4.hafta hamilelik

bayanfatmaana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2023
47
12
3
34
Kizlar ben 15 temmuzda beta hcg 971 değeri ile hamile olduğumu öğrendim. 17 temmuzda 1679 değeri çıktı. Sorum şu benden önce eltim düşük yaptı bir sebep yokken .bende çok kaygılıyım.bir sey olacak diye. İlk 12 hafta riskli imis tüm hamileler için ama gidişata bakarak sende risk yok denebilecek durumlar var mi .Mesala kanama olmaması iyi bir şey mi kanama olmadan da herhangi bir olumsuz durum olur mu .çok stresliyim 9 ay nasıl geçecek bir benmj böyleyim acaba

İlk bende öğrendiğimde değerim sizden daha düşüktü. 23 değerle öğrenmiştim ve sürekli düşer mi düşer mi diye düşünüp kendimi yedim. Bu arada kanamam hiç olmadı riskimde yoktu. Sonra doktora gittik keseyi gördük oh dedim ama bu seferde ya kalp sesini duyamazsak ya yaşamıyorsa endişesi başladı. Allaha çok şükür onda da sorun olmadı bu sefer aylarca ya kalbi durduysa ya öldüyse deyip duruyodum. Sonra dedim ki ne gelirse Allah’tan. Bir şey olacaksa da engel olamam olmayacaksa da. Böyle kötü düşünceler geldi mi ayetel kürsi okudum nas okudum. Zaten 18. Haftadan sonra hareketlerini hissetmeye başladım ve su an 21. haftadayım her gün hareket ediyor bu sayede bütün kötü düşünceleri yeniyorum. İlk üç ay kendine dikkat et gerisi daha kolay geliyor. Hayırlı olsun bu arada Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..

Back