4. haftada küçük misafirim beni terk etti galiba :(:(:(:(:(

hcrturk

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
42
0
6
Kocaeli
adet günüme 1 hafta kala beta hgc kanda 905 çıkmıştı.
bu sahab kan verdim yine 12 de randevum var.
dün gece başlayan sansıclarla peçeteye gelen koyu kırmızı ve kahverengi kıvamlı görüntü ile sarsıldım...
sabah da adet kanamamın birinci günü gibi geldi kanamam. sadece lavobaya gittiğimde akıyor ve adetmişim gibi karnım kasıklarım belim ağırıyor.
küçük misafirim gidiyor değil mi ?? umut varmı hiç.... yaşayan varmı böyle:(:(:(: çook üzgünüüümmm

canım bugün kandil mübarek bir gün lüften kendini üzüp bebeğine zarar verme benim etrafımda 9 ay adet gören bile var hamile olduğu halde rabbim yar ve yardımcın olsun lütfen akşama kadar kötü şeyler düşünme...

cevap yazdığın için çok teşekkür ederimmm. bu bile biraz sevindiriyor.
hala bebek oralarda bir yerde olma ihtimali varmıdır ki ya:( ssat ne zaman 12 olcak:(:(:( akşamdan beri tutamıyorum kendimi..

cevap yazdığın için çok teşekkür ederimmm. bu bile biraz sevindiriyor.
hala bebek oralarda bir yerde olma ihtimali varmıdır ki ya:( ssat ne zaman 12 olcak:(:(:( akşamdan beri tutamıyorum kendimi..

üzülme canım inşallah bebeğin seni bırakmaz herşeyin hayırlısını iste allahtan
kanama olması her zaman düşük olacağı anlamına gelmiyo bekle bakalım kendinide üzme
ben 5 kere düşük yaşadım her birinde çok üzülsemde kendimi bırakmadım hiç ve pes etmedim

üzülme canım inşallah bebeğin seni bırakmaz herşeyin hayırlısını iste allahtan
kanama olması her zaman düşük olacağı anlamına gelmiyo bekle bakalım kendinide üzme
ben 5 kere düşük yaşadım her birinde çok üzülsemde kendimi bırakmadım hiç ve pes etmedim

yorumun için teşekkür ederim öncelikle. ama kanama adet kanaması gibi yoğun akıyor kıvamlı ve koyu kırmızı. adet sancılarımda var..:(
ümidim nasıl kırılmasın bilemedim:(:(:(

bilmem başıma hiç gelmedi bazıları hamileliktede adet görürmüş, ben olsam ilk farkettiğimde hemen acile giderdim. 12 deki randevuna gene gidersin

oo sen kendini ilk aksilikte hemen kendini bırakırsan yandın, anne olacaksın, hayatındaki böyle olaylara hatta allah göstermesin daha kötülerine kendini hazırla, çocuğun için hep güçlü olacaksın. :20:

Son düzenleme:
:(:(:( gitmiştir diyorsun ve artık bu psikolojiye girmem gerek evet:(:(

yok gitmiştir falan demedim, bak benim 2 yıl çocuğum olmadı, 4. aşılmada oldu. önce 2li taramam riskli çıktı cvs diye bi işlem var 1 ay onun sonucunu bekledim, o iyi çıktı sonra bebeğimde gelişim geriliği var diye 28 haftalık 640 gr kızım dünyaya geldi. 83 gün hastanede kaldı. anne olmak böyle bişey ben çocuğum için kendimi bırakmadım, güçlü olmayaçalıştım hep.

demek istediğim ilk aksilikte hemen pes etmeyeceksin.

dün gece başlayan sansıclarla peçeteye gelen koyu kırmızı ve kahverengi kıvamlı görüntü ile sarsıldım...
sabah da adet kanamamın birinci günü gibi geldi kanamam. sadece lavobaya gittiğimde akıyor ve adetmişim gibi karnım kasıklarım belim ağırıyor.
küçük misafirim gidiyor değil mi ?? umut varmı hiç.... yaşayan varmı böyle:(:(:(: çook üzgünüüümmm

canım üzme kendini benim de 3 ay önce aynen senin dediğin gibi oldu.ve kan değerimde ikinci ölçümde düştü. kimyasal gebelik yaşamış oldum. çok üzüldüm. ama verende allah alanda allah dedik eşimle. adetimin ilk günü çok ağladım. sonraki günler kürtaj olmadım diye sevinmiştim. ve hatta normal yollarla kalabiliyorum hamile diye acı bir tecrübem oldu dedim. kanamam 7 gün sürdü. sonrası ben hazır hissettiğimde eşimle beraber oldum. ama ya bir kere ya iki kere ben o ya hamile kalmışım. şimdi 9+4 inş. rabbim hayırlısı ile sağ salim sonlandırmak nasip etsin. sende merak etme temizlendikten sonra git dr. rahmin temiz mi diye baktır. sonra bu gece dua et için rahat huzurlu bırak . inş. diğer ay bebeğin senle olucaktır. allaha emanet ol.

Ne dedi cnm dr???

doktordan geliyorum arkadaşlar. doktor kimyasal gebelik dedi. erken başlayan düşük dedi. artık deneyecez.Rabbim nasip eder İnşallah bir daha...:( bana dua eder misiniz:(

doktordan geliyorum arkadaşlar. doktor kimyasal gebelik dedi. erken başlayan düşük dedi. artık deneyecez.Rabbim nasip eder İnşallah bir daha...:( bana dua eder misiniz:(

cnm. gecmis olsun. allah hir daha yasatmasin.

soyle dusun cnm. ben iki dusuk yaptim 8 haftalik. mecburen kurtaj oldum iki seferde de. tabi gebe kalma yasagi geldi bana.
bak senin ne guzel. canini yakmadilar. sure vermediler. insallah bir dahaki sefere saglikla gelir yavrun.

Cok gecmis olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Kısa zamanda hamile kalirsin insallah tekrardan saglikli bir sekilde. Pes etme ve umudunı hicbi zaman yitirme..

Back
X