4+3 günlük hamıleyim dun aksam kanamam oldu biraz bugun doktora gıttım ve düsük riski var istırahat veriyorum dedi progestan verdi bugun kanamam devam edıyor cok uzuluyorum lütfen moral verin
Canım bnde 5 haftalik hamileydim 3 gün önce pembe bir kanama başladı sonra kirmizi geldi hemen acile gittim doktor düşük baslangici dedi ve progestan verdi değerim yükselmişti ve rahatladim. Diğer gün kendi doktoruma gttm bebek dusuo derken keseyi gördü. Eve geldim kanama pembeye dondu bana ne dinlen ne yat ne baska bisey demeyince normal devam ettim hayatima ve malesef adet ağrısı gibi agri cekip dün bir anda kanamam geldi. Parça düştü anladım düştüğünü.DEmem o ki dikkat et sadece wc için kalk ve bol su iç.. Söylede bisey var düşük basladiysa ne yapsan gidio.. Herşey Allahtan. Allahim yardımcin olsun. İnşallahbbisey olmasin...
4+3 günlük hamıleyim dun aksam kanamam oldu biraz bugun doktora gıttım ve düsük riski var istırahat veriyorum dedi progestan verdi bugun kanamam devam edıyor cok uzuluyorum lütfen moral verin
Canim 4 haftalikken once pembe akinti sonra kanama bende de oldu hemde fena bir kan bosalmasi acilde keseyi gorduler igne yapip istirahat yazip yolladilar 2 gun sonra kendi doktorum bakti kese kan dolu dusuk riski devam ediyor dedi istirahatimi uzatti bir ignede o yapti cok sukur simdi progestan aliyorum bugun isbasi yaptim 7 haftaya girdik artik hamdolsun yeniden leke gorene kadar dusuk riskimiz yok dedi doktor ama ben hala tdirginim yarin kontrole gidicem.
Tavsiyem yerinden sakin kalkma gunde en az 3 litre su ic ve dinlen soluna yat dinlendikce geciyor kanama alani