4 haftalık düşük yaptım

Turkuazevim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
146
100
33
34
Merhaba 4 haftalık kese yeni oluşurken düşük yaptım kanama ne zaman biter? Tekrar ne zaman gebe kalınabilir tecrübeli hanımlardan yardım bekliyorum..

öncelikle geçmiş olsun . Tecrübeli değilim ama bilgilerime dayanarak söylüyorum . Düşük yaptıysanız hastaneye gittiyseniz ve kanamanın normal seviyede olduğu düşünülüyorsa ne zaman biteceğini onlar tahmin edebilirler yada kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum .Gebe kalma konusunda da düşükten sonra 6 ay kalmamanız gerekli diye biliyorum .

Çok geçmiş olsun.öncelikle tüm testlerinizi yaptırın. 3 düşük öncesi malesef yapmıyor hastaneler. Tekrar hamile kalın diyorlar. Kan pıhtılaşması testini de doktorunuza söyleyin.
Tabiki hamile kalırsınız tekrar.sağlıklı bebişler diliyorum

Merhaba 4 haftalık kese yeni oluşurken düşük yaptım kanama ne zaman biter? Tekrar ne zaman gebe kalınabilir tecrübeli hanımlardan yardım bekliyorum..

İlk gebeliğim düşük oldu. Kanamayı hatırlamıyorum ara ara az sürmüştü. 31.gün regl oldum.
Doktor 3 ay bekleme süresi vermişti.

Bir hafta kadar olur adet gibi dusun tabi agrin sancin daha fazla olur..kendiliginden kurtaja gerek kalmadan dusuk yaptiysa bir iki ay dinlendir kendini tabi doktorun tavsiyeside onemli

Geçmiş olsun..minumum bir iki ay önerilir ama doktorunuz daha iyi bilir bünyenize göre değişiklik gösterebilir. İnşallah sağlıkla yeni bebek haberini alırsınız. Moralinizi bozmayın

Düşük kendiliğinden oldu kanın kokusu çok kötü böyle beklemiş gibi. Adet sancısı gibi başladı sonra kanamayla birlikte kasık ağrısı şiddetlendi . Dün keseyi ilk kez görmüştüm bugün baktıklarında hiç bişey yoktu beya hcg de düşmüş hemen

Normalde kese 5 haftalikken görülür. Kesesi görünen artık "klinik gebe"dir. 4 haftalikken sadece beta hcg ile gebelik belli olur. Henüz klinik gebe seviyesine gelmeden düşük olursa buna "kimyasal" ya da "biyokimyasal" gebelik denir, kürtaja gerek kalmadan düşük kendiliğinden gerçekleşir. Bekleme süresi gerekmez. Hemen hamile kalınabilir. Kürtaj olunmussa 3 ay beklenmesi gerekir.

4 haftalık düşük yaptım, doktorum ilk adetimi görene kadar korunmamı önerdi ama şart da değil Dedi.

Ancak tahmin edilenden fazla kanamam oldu, adet düzenim anca 3 ayın sonunda normale döndü.

Herkeste böyle olmuyor ama, direk aynı düzende devam edip aynı ay hamile kalan da çok, forumda çok rast geldim

Kan testi yaptırın ve beta değerinizin sıfırlandığını görün. Kardeşim doktor. Pimpiriklenip bana böyle yapmıştı. SOnra normal adet süresince kanama oluyor ve o bittikten sonra denemelere devam.

Canm gecmis olsun.
7 haftalikken kalp atimi olmadigi icin zorunlu kurtaj oldum
Doktor 3 ay korunun dedi 15 gun iliski yasak dedi.
15. Gun girdik iliskiye :)
Kizim oldu herkes sasirmisti ozaman.
Kayinvalidem yarim akliyla doktoruma acaba almadinizda parca icerdemi gelisti diye bile sordu.
Cok saglikli 2 yasinda kizim var ve ven 2. Bebegimi bekliyorum.

Canm gecmis olsun.
7 haftalikken kalp atimi olmadigi icin zorunlu kurtaj oldum
Doktor 3 ay korunun dedi 15 gun iliski yasak dedi.
15. Gun girdik iliskiye :)
Kizim oldu herkes sasirmisti ozaman.
Kayinvalidem yarim akliyla doktoruma acaba almadinizda parca icerdemi gelisti diye bile sordu.
Cok saglikli 2 yasinda kizim var ve ven 2. Bebegimi bekliyorum.
Kayinvalideniz süperzekaliymis :hamarat:

Back
X