Merhabalar öncelikle 4 haftalık hamileydim . 17 sinde adet gecikmesininikinci gününde evde test yaptım iki çizgi çıktı . 18 Nisan da hastaneye gidip beta verdim 210 la hamileligi öğrendim ama çok küçük dedi Dr . Sonra 22 Nisan eğitim araştırmada beta verdim 908 çıktı pregestoran 11 . Daha sonra pazartesi 28 nisan yine beta baktırdım 2616 olduğunu öğrendim ama kese gözükmedi öğlen saat 12 gibi yerleşme kanaması gibi toprak renginde leke geldi . Akşam beş gibi koyu kırmızı ve daha sonra rengi açık şekilde hafif kanamam geldi peceteye sildikce ama hemen acile gittim ama pıhtı o esnada gelmedi pregestoran serum premestan iğne yaptılar iğne serum sonrası 15 dk sonra bisey aktı eve gönderdiler hemen zaten bı baktım pihtili kanama böyle çok küçük bı kaç tane pıhtı vardı. Bide yanında fındık büyüklüğünde bı yapı ama minicik top şeklinde bej renginde bı şey . Sonra da kanama bı yarim saat içinde kesildi agrida kalmamisti. Salı yani dün hiç kanama gelmedi sadece siyah ipliksi tarzda bı akıntı gibi eski kan gibi ama kanama değil akşam yine acile gittim .beta 900 lere çıktı. Benim size sorum şu ilk hamileliğim de pazartesi akşamdan beri kanama gelmiyor hafif leke var sarı şeklinde böyle . Yani eşimin genlerinde ikiz olabilir . Ailesinde de ikiz var . Acaba başına gelen varmı şuan bende ikiz vardida biri erkek dollendi biri geç dollendi o aşamada biri düştü biri kalmış olabilir mi . Çünkü tamamen düşük olsa vücut içeriyi temizlemesibiçin kanamayi durdurmamasi lazım pazartesi kesildi daha da gelmedi . Yani bı yardımcı olur musunuz aklım karışık baya