Alışıyorsun zamanla canım. Zaten uyuşmazlık için şuan yapabileceğin hiç bir şey yok onu kafaya takma hiç ben gebe kalana kadar sorun olduğunu bilmiyordum bile gebe kalınca öğrendim korkulacak bir şey değil bu gebe kalır isen 28 haftada oluyorsun daha sonra doğumdan sonra bebeğin kan grubuna Göre oluyorsun bir iğne daha yada olmuyorsun. Şuan düşünmemeye çalışıyorum ben çünkü gebe kalabilmek bile sorun olmadığını gösteriyor bu senin için iyi bir şey canım vücut kendini gebeliğe hazırlıyor. Kimyasal gebelik genelde kromozom kaynaklı oluyor ve sağlıksız olduğu için vücut kabul etmiyor bir sonraki sağlıklı olabilir umutsuzluğa kapılma. Ben Mayıs'ta ve Haziran'da kimyasal yaşadım ağustos ayında gebe kaldım ama sağlıksız olduğu için 8 haftalık iken mecbur kürtaj oldum üzülüyorsun ama nasip diyorsun. Rabbim her şeyin hayırlısını verir vakti vardır öyle düşün. Bana engelli olabilir dedi doktor ve kürtaj olacağım gün ikiz olduğunu öğrendim mesela engelli olsaydı ikizdi nasıl olurdu diye düşündüm o yüzden Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin vaktinde diyorum