4 haftalık gebelik b hcg düşüş

sirinimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
138
44
28
32
Adet gecikmesi sonucu test yaptırıp hamile old öğrendim iki gün sonra şiddetli kasık ve bel ağrısıyla dokt gittiğimde hcg değerimin düştüğünü sağlıklım bir gebelik yaşadığımı söyledi doktor iki üç gün sonrada adet kanaması gibi kanama oldu kan uyuşmazlığı var ama iğneye gerek yok dedi doktor daha kan grubu oluşmamıştır dedi çok üzgünüm bir hafta içinde hem hamile olduğumu hem bebeğimi kaybettiğimi öğrendim bu şekilde yaşayanlar var mı neden olur ben mi yanlış bir şey yaptım sorgulamadan duramıyorum

Sağlıksız gebelik vücut kabul etmiyor ve atıyor kimyasal olabilir en azından hamile kaldın bunu düşün canım. Kan uyuşmazlığı var ise gebe iken iğne yapılıyor yoksa olmuyor bnmde eşimle uyuşmazlık var gebeliğin 28 haftası demişti ama nasip olmadı. Farklı doktora sorabilirsin ama uyuşmazlık iğnesini. Bana kürtaj sonrası uyuşmazlık için yapıldı iğne

Eşimden başka kimse bilmiyor kimseye anlatamıyorum herşeyi içimde yaşıyorum ilk defa bebek düşünmeye başlamıştık böyle birşey oldu sürekli gözlerim doluyor acaba ben mi yanlış birşey yaptım diyorum sigara alkol hiçbirşey yok iki doktora sordum uyuşmazlığı daha çok küçük olduğu için gerek yok dediler Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu siz nasılsınız neler hissettiniz

Alışıyorsun zamanla canım. Zaten uyuşmazlık için şuan yapabileceğin hiç bir şey yok onu kafaya takma hiç ben gebe kalana kadar sorun olduğunu bilmiyordum bile gebe kalınca öğrendim korkulacak bir şey değil bu gebe kalır isen 28 haftada oluyorsun daha sonra doğumdan sonra bebeğin kan grubuna Göre oluyorsun bir iğne daha yada olmuyorsun. Şuan düşünmemeye çalışıyorum ben çünkü gebe kalabilmek bile sorun olmadığını gösteriyor bu senin için iyi bir şey canım vücut kendini gebeliğe hazırlıyor. Kimyasal gebelik genelde kromozom kaynaklı oluyor ve sağlıksız olduğu için vücut kabul etmiyor bir sonraki sağlıklı olabilir umutsuzluğa kapılma. Ben Mayıs'ta ve Haziran'da kimyasal yaşadım ağustos ayında gebe kaldım ama sağlıksız olduğu için 8 haftalık iken mecbur kürtaj oldum üzülüyorsun ama nasip diyorsun. Rabbim her şeyin hayırlısını verir vakti vardır öyle düşün. Bana engelli olabilir dedi doktor ve kürtaj olacağım gün ikiz olduğunu öğrendim mesela engelli olsaydı ikizdi nasıl olurdu diye düşündüm o yüzden Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin vaktinde diyorum

Eşimden başka kimse bilmiyor kimseye anlatamıyorum herşeyi içimde yaşıyorum ilk defa bebek düşünmeye başlamıştık böyle birşey oldu sürekli gözlerim doluyor acaba ben mi yanlış birşey yaptım diyorum sigara alkol hiçbirşey yok iki doktora sordum uyuşmazlığı daha çok küçük olduğu için gerek yok dediler Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu siz nasılsınız neler hissettiniz
sizinle konuşmak çok iyi geldi Allah razı olsun rabbim gönlünüze göre versin istediğinizi

Kimyasal gebelikten ne ladar süre sonra ilişki ve gebelik olması gerekir doktorunuz ne demişti bu konuda

Amin canım isteyen herkese Rabbim tez vakitte hayırlısı ile sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Kimyasal gebelikten ne ladar süre sonra ilişki ve gebelik olması gerekir doktorunuz ne demişti bu konuda
Vücut zaten hemen atıyor onu canım adet oluyorsun bir kaç gün sonra adet bitimi tekrar denemelere başla o sorun değil hiç ben öyle yaptım bende 3 haftalık iken öğrendim canm zaten adet tarihim geçtikten iki gün sonra adet kanaması ile attım sadece adet sancım çok olmuştu o ay sonraki ayda gene aynı oldu adet ile attım ertesi ay normal bir şekilde hasta oldum

Kimyasal gebelik gecirmissin benimde başıma geldi sağlıksız bir gebelik zaten bebek bile oluşmuyor insallah en kısa zamanda sağlıklısını nasip eder Rabbim

Doktor bana iki ay dedi biraz şaşırdım açıkçası iki ay uzun bir süre

Kimyasal gebelik gecirmissin benimde başıma geldi sağlıksız bir gebelik zaten bebek bile oluşmuyor insallah en kısa zamanda sağlıklısını nasip eder Rabbim
Adet olmam gereken tarihten 5 gün sonra 493 dü hcg kimyasal gebelikte bu kadar yükseliyor mu aminnn inşallah Rabbim sizede sağlıcakla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin

Adet olmam gereken tarihten 5 gün sonra 493 dü hcg kimyasal gebelikte bu kadar yükseliyor mu aminnn inşallah Rabbim sizede sağlıcakla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin
Yükseliyor canim ben 2 gun kala 390 ile ögrenmiştim. Insallah tesekkur ediyorum sizde hayirli haberi alırsınız merak etmeyin

Doktor bana iki ay dedi biraz şaşırdım açıkçası iki ay uzun bir süre
Her doktor farklı söyler canım ama ben iki doktora gittim ikiside bana 15 gün yasak dedi sonra devam edebilirsin dedi zaten yumurtlama dönemine giriyorsun bide zaten hormonlar gebeliğe hazır oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…