Öncelikle gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah ablamında tsh yüksekti hamilelik boyunca ilaç kullandı bir problem olmadı oğlu şimdi 7 yaşında ve gayet sağlıklıKızlar tüp bebek ile 4+4 hamileyim keseyi yeni gördük çıkışta kan verdim tsh 7.1 çıkmış Eve geldim şok oldum böyle mecbur Pazartesi bekleyeceğim çok korktum böyle bi durum yaşayan varmı?
Allah razı olsun canım zor elde edince mi böyle oluyor bilmiyorum hep bi korku Tabiki Allah’a emanet bebişler ama yüksek olunca korkulması gerek felan diyince stres oldumÖncelikle gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah ablamında tsh yüksekti hamilelik boyunca ilaç kullandı bir problem olmadı oğlu şimdi 7 yaşında ve gayet sağlıklı
Acaba kaç mg kulandınız etroux kullanıyordum ben daha önce 25 mgHapla hemen düşer korkmayın benim de o civar çıkmıştı gebeliği öğrendiğimde. Takip edildi sonrasında hep.
Haklısın canım zor elde edilince streste daha çok oluyor tabi ama hic stres yapma ilaçla kontrol altına alınıyor ihmal etme yeter rabbim beterinden korusun bunun çözümü kolay.Allah razı olsun canım zor elde edince mi böyle oluyor bilmiyorum hep bi korku Tabiki Allah’a emanet bebişler ama yüksek olunca korkulması gerek felan diyince stres oldum
Tüp Bebek le hamile kalanların çoğu yaşıyor bunu canım.normal gebelikte oluyor mu bilmiyorum.bende tüp Bebek le hamileyim.etrox 50 mg kullanıyorum .salı tekrar kan vercem dozu dusurcez.korkma inşallah ilaçla bir hafta da düşüyor.ama ilaca devam.tum hamilelik boyunca kullancaz dedidoktor.benim3,27 çıkmıştı bir hafta sonra 2 kusure düşmüşKızlar tüp bebek ile 4+4 hamileyim keseyi yeni gördük çıkışta kan verdim tsh 7.1 çıkmış Eve geldim şok oldum böyle mecbur Pazartesi bekleyeceğim çok korktum böyle bi durum yaşayan varmı?
Levotiron kullandım 25 mg ilk aylar 4 gün tam 3gün yarım. 7. Aydan sonra idi galiba 1 kullandım.Acaba kaç mg kulandınız etroux kullanıyordum ben daha önce 25 mg
4+3 te 5.7 çıkmıştı. Direk ilaca başladık 4 haftada 1.19 a düştü. Dahiliye doktoru gözetiminde devam ediyorum ilacaKızlar tüp bebek ile 4+4 hamileyim keseyi yeni gördük çıkışta kan verdim tsh 7.1 çıkmış Eve geldim şok oldum böyle mecbur Pazartesi bekleyeceğim çok korktum böyle bi durum yaşayan varmı?
Canım hiç merak etme ilaçla düşüyor değer. Ben hamilelik öncesi 150 mg etrox kullanıyordum ilk aylar normal gitti 4 aydan sonra yükselmeye başladı dozunu artırdı doktor şuan 1 gün 200 1 gün 175 mg kullanıyorum.
İnşallah kuzum ya baya yüksek doz vermiş bende pazatesini bekliyorum inşallah hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCanım hiç merak etme ilaçla düşüyor değer. Ben hamilelik öncesi 150 mg etrox kullanıyordum ilk aylar normal gitti 4 aydan sonra yükselmeye başladı dozunu artırdı doktor şuan 1 gün 200 1 gün 175 mg kullanıyorum.
İnşallah valla rahatlattınız ben tarensferden önce verdim normaldi büyük ihtimalle tüp bebek ilaçları tetikledi4+3 te 5.7 çıkmıştı. Direk ilaca başladık 4 haftada 1.19 a düştü. Dahiliye doktoru gözetiminde devam ediyorum ilaca
Evet transfer öncesi normal çıkmıştı çünkü büyük ihtimalle tüp bebek ilaçları tetikledi ozaman ilk olunca bide çok bilgim yok evham yaptım saolunTüp Bebek le hamile kalanların çoğu yaşıyor bunu canım.normal gebelikte oluyor mu bilmiyorum.bende tüp Bebek le hamileyim.etrox 50 mg kullanıyorum .salı tekrar kan vercem dozu dusurcez.korkma inşallah ilaçla bir hafta da düşüyor.ama ilaca devam.tum hamilelik boyunca kullancaz dedidoktor.benim3,27 çıkmıştı bir hafta sonra 2 kusure düşmüş
Gebelikte normal canım tansiyon, şeker, tsh gibi değerleri takipte kalmak lazım minnoşlar düzeni bozuyorİnşallah valla rahatlattınız ben tarensferden önce verdim normaldi büyük ihtimalle tüp bebek ilaçları tetikledi
Amin İnşallah bekleyen herkes sağlıkla alsın bebeğini kucağına ❤ Ben yaklaşık 10 12 senedir kullanıyorum ilacı o nedenle yüksek benim dozum ilk başladığımda 25 mg dı zamanla yetmedi malesefİnşallah kuzum ya baya yüksek doz vermiş bende pazatesini bekliyorum inşallah hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aynen hastenede veriyorum zaten hep referans aralığı da çok önemliymişAmin İnşallah bekleyen herkes sağlıkla alsın bebeğini kucağına ❤ Ben yaklaşık 10 12 senedir kullanıyorum ilacı o nedenle yüksek benim dozum ilk başladığımda 25 mg dı zamanla yetmedi malesefDüzenli kontrol ettirmeyi unutma ayda 1 kere muhakkak baktır değerine ben özellikle asm değil de hastanede takip ettirdim çünkü asm de kan bekleyebiliyor sonuç farklı çıkıyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?